reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajccie :)
musze sie Wam pochwalic :) Antek w dzień juz bez pieluch biega , majteczki w koncu suche i pieknie woła kiedu chce siusiu i kupke:)

Zastanawiam sie , czy jutro nie zrobic testu . Byłby to 23 dzień cyklu a mam je 26 dniowe :)
Danao uszy do góry :) zostaniesz mama kwietniowa :)
Lelek czyli co Ci na tym tescie wychodzi?
K&M gratulacje!!!! :)

K&M gratulacje!!!

martolinka wychodza najpierw 2 krechy, po czym za chwile ta magiczna znika.

wika, dzieki Ci, ze tak wierzysz we mnie, ale ja juz pozbawilam sie zludzen:cool:
cała noc snila mi sie ciaza na rozne sposoby:-D

dana przykro mi, ale nic sie nie martw! jeszcze i do nas sie fasolka usmiechnie:-)

Ewelka ja nie stosowalam testow owu, wiec nie pomoge

Ewelka ja stosowałam testy ovu i wynik jest taki że testy ciążowe mam negatywne a @ jak nie było tak nie ma.... :confused:
lelek a co ma wspólnego z jakością testu fakt że jest z allegro? ;-D że gorsza jakość? :-D no co Ty! :-D
dana jak u Ciebie jest to do mnie pewnie też niebawem przylezie to wredne @! :-) bo testy mam negatywne... a najpoźniej w czwartek miała byc @. normalnie mi sie nie spóźnia więc się ucieszyłam... ale testy wychodzą negatywne i przestaje mnie to powoli bawić.
martolinkaja bym jeszcze na Twoim miejscu 2 dni poczekała... taaak dla większej pewności :-D
K&M GRATULUJE!!!!! MARCÓWKI TO FAJNE BABKI SĄ :-D WIEM BO W ZESZŁYM ROKU NIA BYŁAM... :-)

edit: znając moje szczęście @ zrobi mi taką samą niespodzianke jak lazurkowi i przyjdzie w dniu urodzin... :dry:

Ostatnia edycja:
a no nie mam ... heh... i nie wiem co się dzieje bo jak mi się ostatnio spóźniała... to byłam w ciaży. a teraz mi sie spóźnia pierwszy raz od roku czasu i testy wychodzą negatywne. hm....:eek:
jedyne co mam to taki biały gęsty bezwonny śluz. superancko po prostu. a 2 miechy temu byłam u gina na badaniach i wszystkie były dobre włączając hormony i cytologie... usg dopochwowe tez czyste... nie wiem co się dzieje.

rozczochrana a odbylas jakas podroz? lecialas samolotem? mialas stresa? to tez wplywa na opoznienie

jesli do środy nie dostane @ to kupie test płytkowy, bo te co mam to sa te paskowe

reklama
leleknie leciałam, nie jechałam, nie miałam stresu poza pracą ale tam mam cały czas stres i już przywykłam i w sumie to taki stres nie stres.... nie spóźniał mi się wczęniej... więc to nie przez prace... nie mam pojęcia co jest... moja kumpela mnie wkręca jeszcze że ona też miała testy negatywne cały czas aż do 8 tc.... ale nie chce mi się w to wierzyć bo ona tak miała przy pierwszym dziecku a ja przy pierwszym test miałam pozytywny już dzień przed spodziewaną @.
a co do środy to ja właśnie w środe mam urodziny i jesli do środy nic się nie zmieni to zatestuje... narazie cisza...

Do góry