reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dobrze dziewczyny dam znać! Wizytę mamy na 17 na szczęście prywatnie to bez kolejek. Dzis patrzę w pampersa a on ma w tym czymś całe jajka i ptaszka . Juz myslalam ze to odpazenie ale tyleczek nie jest ruszony. Wygląda jak to na nogach i jest blisko. Muszę go pilnować bo sie strasznie drapie. Co to k**wa jest.

Coś ostatnio te testy są felerne.

Daneo idź do lekarza . Coś musi sie dziać skoro test pokazał 2 krechy.

Lelek teraz dopiero jak nam
8 wychodzą wiemy co te nasze dzieciaki przechodzą. Mojemu wychodzą teraz 4 i biedny znów cierpi .
Wika dlugo jeszcze będziesz na wakacjach?

Fiona witaj i napisz coś osobie!

Boże co za pogoda. W zeszłym roku lipiec był taki gorący a teraz zimno szaro i fe. Moj brat przeczytał gdzieś ze takie lata mają być przez 50 lat. No ciekawe.

Lazurek ? Pisała ?

reklama
Hej,
potrzebującym mogę przesłać trochę słońca, tylko proszę oddać o 20 , bo rowerem będę wracać:-D:-D:-D
dana - przykro mi że @ przylazła, kwiecien jest fajny, mam męża z kwietnia, jakiś czas temu chciał żeby termin na kwiecień był, no ale u nas ciągle broń zawieszona:-(
lelek - jak dla mnie to jesteś w ciąży, przecież pod namiotem byłaś :-):-)
rozczochrana - Ja w drugiej ciązy zobaczyłam II kreski , dopiero ok. 7 tyg, no ale niestety się nie udało. Także wcale nie znaczy jeśli z 1 ciążą od razu wychodzą , to z drugą będzie tak samo, trzymam kciuki &&&&&& , a bety zrobić nie możesz? rozumiem że za granicą nie robią nawet prywatnie ?
wika - zazdroszczę wypoczynku nad morzem - nie czerwonym :-):-) tylko nad polskim , słonecznym , ciepłym :-p:-p:-p
k&M - gratuluję !!!!! pisz częściej :tak:
bunny - daj znać co tam lekarz powie, wiem że w piaskownicy wszystkim można się zarazić , grzybicą również.
mmona - Ja bym na Twoim miejscu dla spokoju pojechała do lekarza/szpitala. Może nie być nic poważnego, znajoma od początku miała skurcze, dostałam l4 , i 80% czasu starała się leżeć , pół roku temu urodziła zdrowego synka. A ty dalej pracujesz czy na l4?
livastrid- biedaczka, to się kimnij jak mała pójdzie spać. Ja się zawsze zastanawiam jak będę reagować na płacz dziecka, chyba usiądę i sama będę płakać :-):-)
U mnie nic ciekawego , dom- praca - klienci lepsi - klienci gorsi - klienci upierdiliwi itd. na wrzesień planujemy wyskoczyć do Pragi na siatkówkę, bo się wciągnęłam w oglądanie tego sportu :-D:-D

Bunny pojdziesz do lekarza i zobaczysz, oby byla trafna diagnoza

anastazja, nie wiem jak w uk wyglada prywatna opieka, ale u mnie wlasciwie nie istnieje, a bete jak bym miala u swojego lekarza robic, to predzej zwykle testy by mi ciaze pokazaly, rozczochrana pisala, ze u nich w ogole bety nie robia. Do niektorych rzeczy po pewnym czasie idzie sie przyzwyczaic, np do tego, ze w ciazy nikt co wizyte mi miedzy nogi nie zaglada.

ja tam zasnac nie moge, jeszcze czkawka mnie zlapala, chyba zaraz cholery dostane.

Maz sie wczoraj zlitowal nade mna i ogrodem. Podniosl folie i po chwili uslyszalam wrzask -waz! Ja jaki waz, pokaz. A ten padalca sie wystraszyl:rolleyes2: no, ale potem go pokazalam malej a ta sie smiala.

Nie zmieniał ani proszku ani płynu do plukania ani pampersów. Kompletnie nic

Anaztazja ja sie wciągnęłam w oglądaniu wrestlingu. Mojego namawiam bo przyjadą do polski i będą walczyć w gdańsku dzien po moich urodzinach. Powiedziałam ze chce ich zobaczyć zamiast prezentu urodzinowego ale on powiedział ze mu kasy szkoda . Same bilety 1000 zl na 2 osoby.

bunny - u to drogie zainteresowanie znalazłaś :-) Ja sama sprzedaje bilety na takie imprezy więc wiem czym się interesować :-p żeby nie zbankrutować, a na siatkówkę bilety najtańsze ok 290 koron kosztują.:tak: a 1000 zł to bym nie wydała:no: no chyba że bym miała męża milionera :-D
livastrid - czkawka??? Nie zazdroszczę , ja mam coś takiego - jeśli rano mnie złapie czkawka to średnio co godzinę później mam :-( a człowiek to taka bestia że do wszystkiego się przyzwyczaja , i do tego że trzeba nogi rozkładać i do tego że nie :-D choć Wasz system w jakimś sensie jest lepszy :tak:

choć Wasz system w jakimś sensie jest lepszy :tak:

nie wiem czy lepszy, ale jak dla mnie mniej stresujacy, bo jesli polozna przekonala mnie do porodu w taki sposob, ze do szpitala jechalam jakbym do kina na jakis film z popcornem w reku miala trafic, juz o samym klimacie porodu nie wspominajac, to chyba malo stresujacy;-)

czkawke to ja mam od narodzin, czkawka to moje drugie zycie:-D juz myslalam, ze corka tez taka bedzie, bo w brzuchu mala tez non stop czkawke, ale nie

Dziewczyny

Dzwoniłam do lekarza... powiedział mi, ze to widocznie z braku magnezu.. skoro nie było krwawienia ani plamienia.. ze teraz sa upały i tracę duzo wody. Kazał mi kupic magnum B6 ... i brac po 1 tabletce dziennie... ale sie strachu najadłam...Juz miałam łzy w oczach i wizje, że dzisiaj jade do niego i złe wieści... mam teraz nadzieje, że wszystko będzie teraz dobrze:)

anastazja
- nadal pracuje... lekarz tez mi tego nie zabronił.. chce popracowac do urlopu.. bo znajac zycie jakbym poszła teraz to w czasie ukiedy miałabym miec urlop mogłabym miec telefony czy napewno w domku jestem.. wiec byle do 4 sierpnia... potem urlop do 23 a potem L4.

Lazurek? zyjesz?

reklama
mmona lepiej by bylo isc na zwolnienie, no, ale jak uwazasz

magnez dobra rzecz, nie wiem co to skurcze bynajmniej nog:-D, ale mimo tego brzuch zawsze czuje

wiesz, u mnie tez sie mowi jak nie ma plamien, krwawien to ok, tylko zwykle krwawienia to juz
etap finalny, w sumie dla zupelnej pewnosci moze jednak lepiej isc i naocznie to spawdzic

ja postanowilam zobaczyc reakcje meza na widok sukienki, bo zamierzam ja kupic, tylko mysle jak go naciagnac, bo wczoraj sobie kupilam juz pas na brzuszek o taki
Huggalugs Bumphuggers

a sukienke chce taka
NEW Donna Bella Bright Stripy Print Day Dress 10 Blue | eBay

Do góry