reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny ile kosztuje ta fontanna ?

Rozczochrana jak juz sie tyle spóźnia to nie przyjdzie! I życzę Ci z całego serca by nie przyszła przez 9 miesięcy! :-)

Za dwa tygodnie idziemy na kontrole. Mam nadzieję ze to świństwo do tej pory zniknie. Naj gorzej ze jak juz raz na to zachorowal to będzie wracało. ehh...

Liv współczuje mdłości i to jeszcze przy małym ząbkujacym maluchu.

reklama
Ja chyba przepowiadalam Ci rozczochrana ze zafasolkujesz w tym miesiacu to uwazaj, bo mi sie zaczyna sprawdzac :-D A na serio to tez mysle, ze juz @ do Ciebie nie przylezie przez 9 miesiecy :tak::-)
dana ja tez ciagle poparzona chodze jak cos w kuchni robie :dry: No i wlasnie w Polsce jak kupowalam sobie zapasy foliku to Panthenol tez sobie nabylam :tak: Chetnie bym Ci dala, bo wiem ze to meczace :-(

rozczochrana masz talenta, masz talenta i jeszcze raz masz talenta :-) Mam mega szybki internet dzis, wiec Cie posluchalam troszke :tak: Jestem Twoja wierna fanka :-D
A to Truskawci dlugo nie bylo? Hmm, ciekawe gdzie sie podziewa... :confused:

Hej baby :-)
Lazurku - u mnie jakos tak spadek nastroju. Cały dzień mi niedobrze, przechodzi jak coś zjem i za chwilę wraca zgagą :wściekła/y: a poza tym chodze na rzęsach. Wczoraj zasnęłam jeszcze przed Maćkiem o 20 :szok: a potem sie budze w nocy i nie mogę spać :-( a dzis mam usg, ciekawe co zobacze :confused:
Bunny - u Ciebie grzybica, a ja u młodego podejrzewam przywleczone ze żłobka owsiki :wściekła/y: tylko kurka wodna nic mi w żłobku nie mówili, ze jakieś dziecko jest chore. w zeszłą środe i w sobote budził się w nocy i płakał, że go pupa swędzi. Idziemy dziś do lekarza. Najgorsze, że leczeniu powinni się poddac wszyscy domownicy, a ja nie mogę, wiec jeżeli faktycznie to owsiki, to będę ich żywicielem nastepny rok :baffled:. choc ja żadnych objawów nie mam.
Dana - ja obstawiam jeździk. Ulubiona zabawka Maćka, dopóki go w końcu nie połamał i na rower nie zamienił. A tak nie można go było sciągnąć, a predkości kosmiczne osiągał :-)

Hej dziewczyny:)

dana
- moim zdaniem jeździk.
trina - wspólczuje... ja to sie dzisiaj dobudzic nie mogłam... zaspałam do pracy... sniadanie to w pracy jadłam..

Nie mam weny do pisania... łyknełam magnez i czuje go chocby mi w gardle siedział.:-(

reklama
Dobry:-)

Trina - u mojej cioci też dziecko miało owsiki , cały dom sie leczył oprócz dziadka . Stwierdził ze jemu nic nie jest i sie leczyć nie będzie. Po 2 tygodniach wszyscy od nowa sie leczyli. Ale wiadomo ty nie możesz. A w przedszkolu pewnie nic nie mówią bo to pierwsze zarażenia , musisz im powiedzieć.

Nie myslalam ze tak szybko masc zacznie działać. Wczoraj wszystko było czerwone a dzis różowe. :-) A co najważniejsze to sie juz nie drapie.:-)

Do góry