reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Ech a mnie dziś testy podkusiły. Jeden zrobiłąm rano i nie pokazała sie zadna kreska ... okazało sie , ze test przeterminowany:-D potem kupiłam drugi. I niestety jedna kreska. Czekam do @ w czwartek /piątek i do dzieła w nastepnym cyklu. Czuje , ze @ przyjdzie .
Ale to dopiero pierwszy raz.

Lelek nie sadze zeby w 30 dc miała byc owulka , raczej podejrzewam zagniezdaznie fasoli:-D

reklama
cykl mialam kiedys nawet 34 ale ostatnio 29 dni, no ale wg tego jakby teraz dopiero byla owulka to musialby trwac ponad 40dni!

nie mam juz testu a nie chce mis ie specjalnie jechac 12km do apteki

martolinka, moze u Ciebie jeszcze czas na test?
jakie zagniezdzenie, skoro przytulanki byly 2 lipca

Lelcia moziwe zawsze jest, ale by Ci sie wtedy niezle musialo poprzestawiac

taki sluz po owu to ja mam zawsze przez samym okresem, na dzien przed, ale tak jest u mnie

co to jest 12 km do tego autem

martolinka, poczekaj po prostu do konca tygodnia:tak:

Hey dziewuszki...

Ja jakaś zdołowana jestem...nie umiem sobie miejsca znaleźć...dobija mnie, że mąż tam, a ja tu...te 2 tygodnie razem, a teraz zaś osobno i już wariuję...Wacek coraz częściej myśli o zmianie pracy, żeby była na miejscu, bo oszaleć idzie z tymi wyjazdami...

no widzisz livcia czyli @ przylezie, oby tylko nie nad jeziorem:szok:

Sówka głowa do gory, nie tylko Ty samotna, moze pomyslcie o Twojej przeprowadzce albo tak jak mowisz- niech maz zmieni prace

Sówka głowa do gory, nie tylko Ty samotna, moze pomyslcie o Twojej przeprowadzce albo tak jak mowisz- niech maz zmieni prace

No najlepiej chyba będzie jak zmieni pracę, bo żebym ja wyjechała z nim to musiałaby cały czas w jednym miejscu siedzieć, a niestety co chwilę gdzieś indziej jedzie...no generalnie się trzymam czasem tylko takie cięższe dni przychodzą:baffled:

reklama
martolinka jeszcze troche poczekaj. Moze za wczesnie zatestowalas. &&&&&& trzymam mocno :tak:
Lelek no niby wszystko jest mozliwe, ale... prosze Cie, zrob tego testa jutro :-D
Mama Sowka no to niefajnie z tymi wyjazdami macie. Moze uda sie zmienic prace, wtedy bedziecie sie soba cieszyc :-)

Borys mial jechac do Bulgarii, no i nie wiem teraz, bo wczoraj jak skonsumowal alkohol, ktory mu z Polski przywiozlam to stwierdzil, ze nigdzie sie nie rusza beze mnie i najwyzej troche pozniej razem pojedziemy :eek::eek: Zatkalo mnie troche, chociaz nie ukrywam, ze ta opcja mi sie podoba :-D
A co do sluzu to powiem wam, ze u mnie jest od paru dni, ale jak mam 14dc to chyba normalne, nie? :blink:

Ostatnia edycja:
Do góry