reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madzia no od domu do pracy mam 32km czyli w dwie ponad 60km. Teraz się dogadałam z koleżanką i od m-cza jedze raz ja z nią a raz ona ze mną.

A na długo do Polski?

reklama
magda jedzecie do Polski? milego pobytu:)
co do burz i deszczu to w parku przemyslowym kolo Promensu przedwczoraj jak lał deszcz taki silny to wsyztskie auta prawie ze plywaly... 30 aut zgubilo tablice rejestracyjne w tym i nasze... na szczescie marek znalazl, do tego zostawil szyberdach otwarty i w srodku auto zalalo, ludzie nie mogli powyjezdzac, jednemu gosciowi zalało sie auto tak ze stanelo w najwiekszej kałuży...
toć kataklizm był dla Międzyrzecza.
A na nocce przedwczoraj bodajze u marka na zmianie facet miał zawał. mlody bo nawet jeszcze 40 lat nie mial, chodzil zgiety widac bylo ze zle sie czul ale twardy byl, wypil 2 kawy redbulla i go po chwili polozylo.

Katgen witaj ranny ptaszku:)
ja dzis wreszcie wyspana i wypocztea. ciemne zaslony cudna rzecz. przez to w pokoju bylo ciemno i Julka wstala ze mna o 9:20 :D
to sie nazywa zycie.
ze smutniejszych wiesci przyszlo nam n iedoplaty za prat 180zł i zebym wiedziala to wczoraj to bym wozka nie kupila.
moze facet odliczy sobie to z kaucji.. nie wiem.

Julka dzis pierwszy dzienw stala bez temp:) mam nadzieje ze tak juz ladnie zostanie... nawet stanu podgoraczkowego nie ma:)

Ostatnia edycja:
Oj Daffi ja ciągle też mam jakieś niedopłaty....i za prąd i za wodę. masakra co wyjdę na prosta i się cieszę to znowu duupa...
Matko to straszne z tym facetem i zawałem

Ja dostałam ostatnio piękne firanki i zasłony, wspaniałe i mi pasują, ale niestety nie mam kasy na szynę, bo nie mam na czym powiesić....

Kasia ja mam karnisz ktory lezy mi w piwnicy jak chcesz moge ci dac. my kupilismy 2 bo kiedys mieszkalismy w meiszkaniu gdzie dosc szerokie okna byly a nie bylo firan w sypialni i na czym pwoiesic to kupilismy bo w dzien kiepsko by bylo bez tych firanek.
on u mnie tylko lezy.karnisz znajde poszukam tylko tych elementow do mocowania i ci dam. tylko pwoiedz mi czy na żabki zaczepiasz firanki? bo ja chyba tylko żabki znajde... tych haczyków chyba juz nei mam.
jak skompletuje wsio to sie odezwe:)

Ja sobie upatrzalam jedne firanki.. moze w przyszlym mieisacu kupie sobie takie jakie chce:)

co do niedoplat to zobaczymy. spisywali wode ebdzie nowe naliczenie czynszu... a my dosc sporo wody cieplej zuzywamy i pewnie duzo podksoczy rachunek... bo jednak centralnie ciepla woda ma to do siebie....

Daffi a jaki długi ten karnisz? bo ja bym musiała mieć ze 3metry a jak będę musiała dokupic to pewnie nie znajdę takiego samego ;/

Daffi a jaki długi ten karnisz? bo ja bym musiała mieć ze 3metry a jak będę musiała dokupic to pewnie nie znajdę takiego samego ;/

to sa 2 karnisze z racji ze ja tez musialam miec dlugi.... my je poprostu montowalismy na jeden taki dlugi. jak znajde zobaczysz sobie.. przymierzysz i bedziesz wiedziec.
one sa kremowe na wzor jasnego drewna byly tanie.. jakos 25zł za sztuke... i mozna na pewno dostac taki gdyby wam zabraklo... ja je kupowalam kolo tesco w sklpeie z farbami i takimi wlasnie duperelkami.

edit bardzo podobny gdzie pisze karnisze drewniane classic
http://www.impresja.klimatydomu.pl/offer

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry