reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Dziś dzien prania! Muszę posegregować wszystkie ciuszki, które zabieramy ze sobą, no i je poprzepierać. Nie chce mi się za bardzo, ale trzeba:-) Ale mam już wolne:-)
Szkoda tylko, że jak mogłam się wyspać, to i tak wstałam o tej godzinie co zawsze i to bez budzika:tak:
Anastazja Ty mnie tu nie załamuj tą falą chłodu:szok: Ja chcę ciepło, tak od piątku przez tydzień!
Aaaa i postanowilismy, że nad to morze jedziemy przez góry:-D

reklama
dana - to coś pokombinuję z tą pogodą , Wy z lazurowe będziecie wróżkami ciążowymi a Ja pogodową :-D ale Ci zazdroszczę urlopu i dnia wolnego :-) uciekam do pracy - odezwę się już stamtąd..

Martalinka Owulacja zazwyczaj jest w połowie cyklu więc tak około 12 cyklu u Ciebie. Chyba.

Mmona wczoraj było widać różnice ale dzis wszystko wygląda tak samo. Pati nie chce chodzić w tetrowych pieluchach i lata w majtkach . Nocnik to mu sie podoba ale jako kapelusz :-) . Tak więc chcąc nie chcąc całą chatę mam zasikaną .

Anaztazja mojemu bratu usuneli taki kometarz ale to było 2 lata temu.

Rozczochrana i co robiłaś test ? Kciuki zaciśnięte są zeby dzidzia przestała sie bawić w ciuciubabkę!

Ostatnia edycja:
hej

Tak wplacilam mu kase, mam takie nerwy ze szok, jestem w kontakcie z innymi uzytkownikami ktorych oszukal i oni juz zglosili to na policje.
na dodatek nie wiem co sie ze mna dzieje ale jestem wsciekla od rana, tymbardziej ze Mmilosz od 5 drze sie mama i nie idzie go uspokoic! nawet urzedowych spraw nie moge załatwic przez tel bo nie slysze co do mnie mowia jak on sie drze albo czyms stuka! popisal mi dlugopisem posciel i sciany a olowkiem łozeczko! ale jak!- zeby to jedna krech a to tak nagryzmolil ze mialam ochote mu przylac.Wiem ze nie powinnam tak mowic o moim kochanym synku ale nie wiem skad dzis we mnie tyle agresji... chyba @ przylezie:-:)-(

martolinka
ale masz krotkie cykle:szok: a owu to tak jak Bunny pisze

dana ja tez Ci zazdroszcze wczasow, morze przez gory? ale super!!
jesli chodzi o pogode to kolejny aspekt ktory wplywa na mnie dołujaco!- caly przyszly tydzien ma lac, a Łukasz ma urlop na prace na budowie:wściekła/y:

Bunny, zycze, zeby Patryk szybko opanowal sztuke "doroslosci":-D

anastazja, to zes sie w koncu wysilila i napoisala cos wiecej:-)a o tym wibratorze co piszesz to nie slyszalam, ale moze warto

No ja się na te wczasy jak dziecko cieszę:-) Tylko ta pogoda mnie martwi. W najgorszym wypadku zostaniemy w ośrodku i nie będziemy poza posiłkami wychodzić z pokoju ( czyt. z łóżka):-D

20 minut piszę jeden post :-)
martolinka - Ja tylko raz w życiu miałam taki krótki , 24 dniowy, ale nie powiem Ci jak z owulacje, bo Ja nie obserwowałam :-)
lelek - chyba dzisiaj mam wenę do pisania :-D:-D:-D:-Dwibrator :-D:-D:-D:-D ciekawe jakie będą wrażenia po tym :happy2:
dana - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, będzie słońce to się opalisz , a będzie deszcz to się napalisz :-D:-D:-D

Robie się głodomorem:(
rano zjadłam bułke kajzerkę.. w pracy kolejna bulka kajzerka i nie dawno wtranzoliałam duza bułe z szynka co kupiłam na dole w sklepiku bo mnie tak ssało...
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
, zostało mi jeszcze jabłko i deserek i cos czuje ze to do 16 napewno nie wytrzyma...

dana - zazdroszczę urlopu

wracam do pracy zajrzałam tylko na sekundkę.

Czesc babeczki :-)
Lelek ale dupek z tego goscia! :wściekła/y: Ja na Allegro nie mialam jeszcze zadnych problemow, jedynie tutaj w DE raz z tymi perfumami co wam kiedys pisalam. Chamstwo i jeszcz raz chamstwo :no:
martolinka mnie tez sie wydaje, ze owulka powinna byc jakos tak na polowie cyklu :tak: Nie wiadomo ile teraz bedzie trwal Twoj cykl, wiec lepiej brac sie do roboty wczesniej :-)
dana na ile dni jedziecie i gdzie, bo ja nie w temacie :sorry2:
mmona Twoj apetyt jest jak najbardziej zrozumialy :tak: Ja tez tak mialam, ze szukalam tylko gdzie lezy cos dobrego :-D
Bunny jak tam grzybica? Poszla juz sobie? :confused:
anastazja mam pytanie. Mozesz mi polecic jakies ladne w miare niedrogie hotele w Burgas w Bulgarii? :sorry2: Blisko plazy :-)

Ja wlasnie wszamalam sniadanko i zaraz uciekam kupic Elvisowi szelki i smycz, bo juz tak poprzegryzal, ze tylko patrzec jak sie przerwie :dry: Sobie nic nie kupuje, jakby co :-D Poszcze ostatnio :-D

reklama
przed ciąża miałąm własnie takie krótkie 24-25 dni. Ostatnio raczej 26 , a teraz znowu 24. Zaczełam szperac po necie , ze to moze byc nadmiar prolaktyny i innycnh bzdur ale stwierdziałam , ze nie bede tego czytac. Moze faktycznie zbadam sobie prolaktynke i tarczyce , albo juz zaczynam schizowac:-D
Dana nic sie nie martw :) bedzie ładna pogoda:-)
Lelek a podobnoi niektórzy robią tak , ze najpierw "złapią" super komentarze a pozniej robia wiksza akcje i znikaja zabierajac kase, oby tak nie było , ale nie popuściałabym

Do góry