reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
:-):-):-)
Rozczochrana wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy i niech Ci małżonek nago zatańczy. Wszystkiego dobrego a przede wszystkim 2 kreseczek na teścieku. Buźka

Ostatnia edycja:
Rozczochrańcu STO LAT PIĘKNA ;-)ĆWIERC WIEKU ZDARZA SIE RAZ W ZYCIU WIEC ZASZALEJ PIĘKNA . Ja dziś z racji @ strzeliłam sobie winko. M kapie małego , potem ma projekty do roboty a ja wypije za Twpje zdrowie

dzieki dziewczyny za ciepłe słowa :)

Bunny raczej do Polski nie wrocimy z racji miedzy innymi tego, ze moj malz jest obcokrajowcem :-p
martolinka masz racje, strzel sobie winiacza. Ja tez tak robilam jak ostatnio @ przyszla :-)

Ja dzis tez dysponuje winkiem i do tego szampanem. Moze tez sobie lampke naleje... :rolleyes: za zdrowko rozczochranej :tak:

rozczochrana sto lat!!!

lazurek ale fajnie Ci sie trafilo z tym domem rodzicow:-)

martolinka wypij tez za mnie:tak:

mmona super ze juz po rozmowie z drugim szefem:-)

stary wyjadacz przyjechal, musze leciec zęby umyc... pozniej sie odezwe...

Jestem w szoku. Przed chwila dzwoniła zonka mojego chrzestnego. Wuja bolała bardzo głową dostał skierowanie na badanie . I dzis poznał diagnozę . Rak mózgu . Normalnie nie mogę uwierzyć. Ból głowy i od razu rak...

rozczochrana - sto lat!!!!!!
przyszłam do Was z piwkiem miodowym , któraś chętna?:-)
chętnie Wam bym więcej napisała, ale mój komputer został skonfiskowany :-:)-( bo taki stary i nie dobry i w ogóle nie dobry wg mojego ślubnego , a teraz z kolegą oglądają mecz na TV przez mój komp bo ma wejście jakieś tam , a jego super muper nowoczesny nie ma:-p:-p
lelek - wyciśnij z męża wszystko :-D:-D
mmona - no i dobrze że szef tak to przyjął, no ale tekst żeby przenieść ciążę - chyba żartował z tym ?
bunny- ale tak z bólu głowy ?????:szok: a jakie badania mu robili że taka diagnoza i tak szybko ? współczuję

reklama
Lelek no to wio! Wykorzystaj meza na maksa :-D
Bunny ja tez jestem w szoku :szok: Ale jazda! Wspolczuje kochana...
anastazja ja poprosze troche piwka, bo cos na to wino to mi ochota przeszla :sorry2:

Jakas spiaca sie zrobilam... Moze to przez pogode, bo u nas dzis deszczowo...bleee...

Do góry