Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja po prostu 14 kg schudłam ostatnio, wiec teraz jak jem za 4 to mnie wywaliło :-)Dzieki dziewczyny
jutro zdam relacje co z tamtym szefem...jak zareagował...
trina- to chyba wogole przedtem brzucha nie miałas skoro juz widac?
jeszcze 45 min i mykam na zakupy... buty reklamaowałam w ccc i zwracaja mi teraz kaske.., albo cos znajde nowegojeszcze wstapie na real .. zakupic cos dobrego
![]()
Ja sobie zażyczyłam od męża na 30 urodziny wyprawe przez Afrykę, ale stwierdził, że trzeba spać na sawannie, że węże i robale i on nie chce. ;-) to tylko tak było gadane, bo taka wyprawa kosztuje 20 tys, wiec i tak bym nie pojechała, ale chciałabymparę dni temu spytałam się męża co on na to żeby na rocznice jakiś takie porządny prezent sobie nawzajem zrobić :-):-) obiecał że pomyślia jak nie teraz to ostatni dzwonek jest do marca 2012
![]()

kochana ja musze coś wrzucić na ruszt średnio co 2 godz inaczej masakraRobie się głodomorem
rano zjadłam bułke kajzerkę.. w pracy kolejna bulka kajzerka i nie dawno wtranzoliałam duza bułe z szynka co kupiłam na dole w sklepiku bo mnie tak ssało...![]()
![]()
![]()
![]()
, zostało mi jeszcze jabłko i deserek i cos czuje ze to do 16 napewno nie wytrzyma...![]()
Podziwiam was, ze tak późno i wy jeszcze siedzicie na bb... ja to codziennie o 21 juz ziewam i tak 21.30, 22 juz chrapie i jestem w zaświatach
a spać ostatnio chodze razem z Maćkiem, co oznacza, że chwilę po 20 jestem w łóżku 
A wiesz, że w Kołobrzegu są specyficzne prądy i to najzimniejszy rejon Bałtyku nad polskim morzemLazurowe w piatek jedziemy na jeden dzień do Bielska Białej.Ode mnie to jest jakies półtorej godziny:-) Może nawet mniej. A potem stamtąd nad morze, do Dźwirzyna, koło Kołobrzegu.:-)
Pranie jeszcze trwa... ale już wiele nie zostało:-)
a w Dźwirzynie byłam z mamą w sanatorium jak miałam 5 lat :-)
bedziemy tesknic.