No dobra... z innej beczki... jakiego macie operatora kom. i czy jesteście zadowolone, ja od lat Orange i trochę badziewną mają ofertę... więc jakieś podpowiedzi, u mnie może być nieco inaczej, bo robię tam za klienta biznesowego, ale chodzi mi o Wasze subiektywne opinie :-)
zarówno prywatny jak i służbowy mam w t-mobile więc mogę Ci powiedzieć jaką mam ofertę od nich zarówno w tej i tej opcji.
T-mobile dla firm:
ja mam zwykły(stary) pakiet biznes za 230zł (netto) mam tyle kasy do zużycia plus 2000min wewnątrz firmy, 2000min pakiet poranny do tego mam paczke GPRS 20MB
inni pracownicy:
Taryfa Nowy PB Prestiż za 390 netto + sieć firmowa 2000, poranki 2000, pakiet bluconnect 50MB,
Taryfa Nowy PB 230 dla BlackBerry:
230zł do wykorzystania, pakiet BlackBerry Roaming 15MB, Pakiet Darmowa sieć firmowa 2000min, plus pakiet promo 750min,
Taryfa Nowy PB 230: 230 zł do wykorzystania + Darmowa sieć firmowa 2000min, pakiet blueconnect 50MB plus do tego pakiet promo 750min
Taryfa Nowy PB 120: 120zł + sieć firmowa 2000min plus pakiet promo 360min,
Mam tego masę, bo prawie każdy pracownik ma inny pakiet - wszystko w zależności od jego potrzeb, więc jakby co mogę podrzucić Ci tego więcej w T-mobile :-)