reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jagienka sama bede w sobote z Oscarem na wyrwaniu
moj niestety pracuje
i jeszcze musze Marcela tez ciagnac ze soba :confused:

Oj,to mam nadzieję że Oskarek dzielnie to zniesie :tak:
Trzymam kciuki za wizytę :-)

Beatko krwiaczki nie sa absolutnie wyznacznikiem płci

to moj krwiaczek

gorne zdjecie jest macica z boku z krwiakiem
a na dolnym dzidzius i obok krwiak

Aneczko trzeba z tym zyc i uważać, ja mam zakaz współżycia do 28 lipca tzn do kontroli
ale jakos ciezko z tym

Troszkę mniejszy od mojego ale wchłonie się-zobaczysz :tak: i fakt,to żaden wyznacznik,moja przyjaciółka też miała i ma synka ;-)
Monico,jeśli chcesz coś dopisać do posta a nie ma jeszcze po twoim żadnego wpisu-korzystaj z opcji "edytuj" :tak:

Aneczka-również przyłączam się do życzeń dla synka-STO LAT,BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA,DUUUŻO ZABAWEK,SŁODYCZY BEZ GRANIC,MNÓSTWO MIŁOŚCI I HUMORU KAŻDEGO DNIA!! I OCZYWIŚCIE SIOSTRZYCZKI!!!!!!!!! ;-) 5 lat to bardzo poważny wiek,to już mały mężczyzna :tak:

reklama
Aneczko to ja tez dokladam sie do życzeń dla syneczka :-)

Beatko koniecznie daj znac, co do krwiaka, wiadomo wszystkie szukamy symptomów na córcie, ale chyba pewnośc da nam tylko dobre USG a potem poród, chyba ze bedziemy miały silne przeczucie
ja staram się wierzyć że mimo wszystko mi się udało

Rozuiem Beatko. Ale becikowe z PL mozesz dostac, tylko trzeba pesel maluchowi wyrobic. Moj mial wyrobiony pesel, bo my czesto w PL jestesmy wiec nam potrzebny no i becikowe od razu dostal:) w ie tez dostalam, w PL dostajesz z tego wzgledu, ze jestes Polka i dzieci tez zameldowujesz wiec przysluguje Ci becikowe jak tzw psu buda;)

Monico ja mam mniejszy dużo ten krwiaczek , jest taki płaski i tylko cień widać w jednym miejscu. Myślę ,że u Ciebie tak jak i u Jagienki tylko troche cierpliwości i wszystko się wchłonie. Mi gin kazał się zbytnio tym nie przejmować i nie zakazał współżycia ale ja mam teraz mega stres bo jak wtedy brałam to każde zbliżenie kończyło się plamieniem (prawdopodobnie z okolic szyjki a nie z macicy). No ale wiadomo z każdym plamieniem trzeba się zgłosić do gina bo nie wiadomo co to.
Dzisiaj już mnie muli i parę razy lądowałam nad kibelkiem (na szczęście do tej pory tylko mnie pomęczyło a jedzonko zostało na swoim miejscu)

Beatko i jak po wizycie? daj znać, bo siedze jak na szpilkach

Aneczko mnie tez tak caly czas muli od poczatku, chociaz tak od tygodnia troszke lepiej odpukac, jesc dalej wiele rzeczy nie mogę ale cóż takie uroki

mój krwiak ma wymiary 13,9 mm x 7,5 mm i byl troche wiekszy od dzidzi

zastanawiamy sie czy nie wyjechac wczesniej na urlop tzn juz za tydzien w sobote lub poniedzialek zamiast 30 lipca, mieli jechac w to miejsce dziadki
confused.gif
zobaczymy jak z firmą nam pojdzie

Ostatnia edycja:
Beatko jak tam po wizycie?
Monico a na długo chcecie jechać? daleko? czym? i dodam też o tym edytowaniu postów bo tu na forum jest regulamin taki i może Ci moderator uwagę zwracać ;)
A no i DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA DLA MOJEGO STARSZAKA!!!

Dzień dobry :happy:

Widze ze ja znowu pierwsza ;-) czyżbyście juz się weekendowały?
Ja zaraz jadę do teściowej zawieźć chłopców bo na 12.30 mam usg,potem popołudniu do internisty z gardłem,także intensywny dzień przede mną ;-)

Beatka,jak tam badanie?

Dziewczyny,pochwalę się-wygrałam licytację nowego kosza mojżesza za 150 zł!! :-D:-):-D:-)
W załączniku fotka :tak:

Załączniki

• koszmojzesza.jpg
    koszmojzesza.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry