reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za informacje. Zacznę się już rozglądać za dobrą kliniką, w przyszłym cyklu IUI, jak się nie uda to będziemy się martwić dalej.

reklama
zuzanka - a ja właśnie dzisiaj pomyslałam, co tam u Ciebie kochna i patrze jesteś. Super, że tak optymistycznie nastawiona!:tak: Ruszaj do dzieła z takim podejściem musi sie udać. Ja odbieram wyniki badań i czekam na decyzję no i dołaczam do Was:)

bzzz - ja u Ciebie babeczko?????
Asiiek - moje gratulecie, Twoje długie czekanie napewno zostanie wynagrodzne....zobaczysz:tak:
lopop - możesz mi powiedzieć coś na temat tej listeriozy??? Ja miałam tylko tokspolazmozę ( wyszło, ze w przeszłości ją przechodziłam a teraz jest ok ) Obecnie lekarz mi jej nie zlecił.

hejka! dzisiaj 3dpt ..czuje sie dobrze, czasami gdziesc coz zakuje..dzisiaj byłam w klinice na I weryfikacji czyli sprawdzeniu hormonów i jest oki, ginka bardzo zadowolona z wyników...mimo to dostałam lutke podjezykowa i zwiekszyła mi dopochwową..kolena weryfikacja we wtorek..ohh ale mam dobry humor....a co tam u Was babeczki? cos cicho dzisziaj.
Meg kochana dziekuje Ci za miłe słowa...
Czy ktos teraz testuje/betuje niedługo?

Hej, ja już po zabiegu. Pobrano 14 komórek w poniedziałek będzie wiadomo ile się zapłodniło, jak się rozwijają no i kiedy transfer.
Teraz leżę i zgodnie z zaleceniami się wyleguję:-)

Asiiek kłócie to ponoć dobry znak ;-)

Hej, ja już po zabiegu. Pobrano 14 komórek w poniedziałek będzie wiadomo ile się zapłodniło, jak się rozwijają no i kiedy transfer.
Teraz leżę i zgodnie z zaleceniami się wyleguję:-)

Asiiek kłócie to ponoć dobry znak ;-)
no to super wynik,oby jak najwiecej sie zapłodniło i pieknie dzieliło...a nie masz hodowli do blastocysty? no to pewnie wt/sr bedzie transfer.....mocno zaciskam kciuki:-)

lulin - super wynik gratulacje trzymam kciuki.
Asiiek - tak trzymaj ;-)

A ja 8 dpt i dzisiaj zaczęłam plamic, najpierw ciemny brąz, teraz już krew - no i oczywiście załamka:-:)-:)-(. Maz mnie pociesza ale jakoś to nie działa.
Na betę jadę w środę o ile nic się nie zmieni.

lulin - super wynik gratulacje trzymam kciuki.
Asiiek - tak trzymaj ;-)

A ja 8 dpt i dzisiaj zaczęłam plamic, najpierw ciemny brąz, teraz już krew - no i oczywiście załamka:-:)-:)-(. Maz mnie pociesza ale jakoś to nie działa.
Na betę jadę w środę o ile nic się nie zmieni.
kurcze moze jeszcze nic straconego kochana....oby to była np implantacja....mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Ja dzisiaj 4dpt piersi praktycznie przestały bolec, za to jajniki bolą coraz czesciej i mocniej...mam nadzieje, ze to dobry znak....dzieczwczyny czy ktoras z Was tez robiła sobie weryfikacje po transferze? chciałabym porownac wyniki badan

Asiiek ja miałam wyniki to beta 0,9; estradiol 1742, progesteron 19,17 Jak było u Ciebie? Myślę, że te wyniki o niczym nie świadczą. Udało się koleżance, która miała identyczne jak ja, jak i takiej, która prg miałą tylko 10. Poprzednio prg miałam dużo wyższy i klapa. Loteria...
Naisz proszę swoje wyniki.

reklama
Asiiek ja miałam wyniki to beta 0,9; estradiol 1742, progesteron 19,17 Jak było u Ciebie? Myślę, że te wyniki o niczym nie świadczą. Udało się koleżance, która miała identyczne jak ja, jak i takiej, która prg miałą tylko 10. Poprzednio prg miałam dużo wyższy i klapa. Loteria...
Naisz proszę swoje wyniki.

a nie mam jeszcze bety, bede miała jutro (bo babki w labo mi nie powiedziały ze w sob do 11 pobieraja a ja byłam 11:05) estradiol 2569, progesteron 17,80...wiem, ze te wyniki jeszcze o niczym nie swiadcza ale byłam ciekawa..moja I werka była 3dpt u Ciebie tez? kolejna mam we wtorek i potem w sobote

Do góry