reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

OOOO no to działajcie... :-) Ja mam na prawdę nadzieje, że nam się teraz udało, ale znająć moje szczęście to nic z tego nie wyjdzie,.... Mam dziwne objawy... ale wiesz nie przypisuję je ciąży, bo może to być wynik również czegoś innego...

reklama
Wrócił największy zboczek wątku :-) gratulujemy :-D

Oj tam oj tam, no co człowiek zdrowy na umyśle! :p

Hej Dziewczyny :)
Nie jestem w stanie nadrobić dwóch tygodni więc proszę o skrót wydarzeń :)
Zmiana klimatu zadziałała , dostałam okres pierwszy raz od kwietnia i brudnych plamień brak:).

No jeśli to dobrze, no to gratuluje, jak widać kochana trzeba było trochę się wyciszyć i zmienić miejsce by zadziałała dobrze :-)
To teraz do roboty z małżem się zabrać! Tak by kurz leciał!!

Fasolek nie ma chyba nowych (albo nie pamiętam), Magenta też poroniła.

Ael witamy na pokładzie... jakie dziś masz samopoczucie?? synuś daje do wiwatu???

Dziś na razie samopoczucie to nie wiem, jeszcze dobrze mi się dzień nie zaczął. Mogłabym dłużej pospać. Wściekłam się bo wstałam o 4:30, polazłam na kibelek, to mój też się obudził do wucetu, ja chce się położyć a ten siadł po mojej stronie i wodę pije.... Walnęłam się spać i zasnęłam, budząc się tylko po 7 i już konkretnie po 8. Jakbym nie mogła pospać do 10...ehhh. Przynajmniej nie męczą mnie nudności od 2-3 dni o_O

A synek jak zwykle po zjedzeniu śniadania daje się we znaki, wczoraj wieczorem skopał mi niemiłosiernie pęcherz, rzucał się strasznie. Wczoraj też po południu śmiałam się bo wpierw skopał podbrzusze bardzo nisko po czym bił się chyba z moimi żebrami. Już parę razy mu się zdarzyło tak kopnąć, że mnie po prostu bolało.

Ło matko teraz zauważyłam, jutro z synkiem studniówkę obchodzę XD

No to widzę, że więcej smutnych nowinek niż wesołych ... :(
Ciężaróweczki jak się czujecie?:)
Tynk ze ścian będzie leciał a nie tylko kurz:p hehe ;)
Malutka 24 już niedługo , wytrzymasz :p
A mnie brzuch boli przy pępku po prawej stronie :| Szczególnie jak szybko chodzę ...:(

Ael a wogole to na kiedy masz termin?

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo :)

Wróciłam właśnie z targu, kupiłam sobie stanik, bo do moich się już prawie nie mieszczę, mężowi spodnie (ciekawe, czy się spodobają :p) i oczywiście zahaczyłam o ulubiony ciucholand i znowu nakupiłam ciuszków...

reklama
Do góry