reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

suzi lato w koncu,,mała imprezka na BB nie zaszkodzi...

ale niedlugo lece kapku chyba...łożko zrobie i bronia zimnego wypije...

reklama
Witam Panie!
Czy mozna dolaczyc?Bedzie mi milo czasem pogawedzic na temat oczekiwania na kolejna ciaze:)zawszwe to razniej:)

Amna witaj,,napisz cos wiecej,,ile sie starasz o dzidzie...czy robilas badania jakies??
itp itd...

suzi jestes????????

Amna witaj,,napisz cos wiecej,,ile sie starasz o dzidzie...czy robilas badania jakies??
itp itd...

suzi jestes????????
Jestem jestem:) ale poszłam za ciosem i też byłam się wykąpać :-)
No bo już myślałam że tylko ja jestem świntuch który podpala:zawstydzona/y:

Witam, witam:) Bardzo mi miło:-)

itp itd...

W zasadzie trudno mowic o staraniach poprostu przestalismy sie juz zabezpieczac jak nasz acora miala 4 miesiace.Wtedy czulam sie juz na silach zeby zajscw kolejna ciaze z organizmem rowniez bylo wporzadku bo zrobionych badaniach,niestety ciazy jak nie bylo tak nie ma.Molziwe ze powodem jest meza praca,poniewaz pracuje w transporcie bywa zadko w domu (jezi 8 tyg a w domu 2 tyg)pewnie dlatego nie mamy jeszcze dzidzi.
Owszem robilam juz badania:
29.01.2011
Prolaktyna 22,38 norma 0,8-25
Testosteron 0,53 norma 0,1- 0,9
Folikulotropina 4,80 ( w normie)
04.07.2011
Morfologia (w normie)
Glukoza ( w normie)
Panel na K ( w normie)
Tarczyca TSH 3-cia generacja ( w normie)
Powyzej badania robilam niedawno z powodu zaburzen rytmu serca,zbyt wysokiego cisnienia i czestych omdlen.Dostalam skierowanie do kardiologa na holter w celu sprawdeznia pracy serca.
W tym momencie biore leki:
Lokren (zmniejsz aprace serca i obniza cisnienia)
Mialam do czynienia z lekami wspomagajacymi plodnosc: (Castagabus,Wiesiolek,Luteina,Duphaston)Narazie wszystie odstawilam odporcz tych przespianych przez lekarza.

Amna a od kiedy przestaliscie sie zabezpieczac?? I ile twoja corcia ma,bo nie amsz suwaczka to nie wiemy??

suzi heh to my dwie palace jak narazie,moze ktos sie ujawni jeszcze???
napisalam cos w grupie....

reklama
Do góry