reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
dziewczyny super te maskotki :-) trzeba kogoś z rodziny nakierować aby zakupił na prezent :-D ja widziałam tylko te strasznie drogie te widze po raz pierwszy .
Taycia-nareszcie masz materacyk -super,że w końcu doszedł:tak:

Kochane!
Żadne zabawki z bijącymi sercami nie będą Wam potrzebne(choć są słodkie i kochane).
Dziecko będzie ciągle tak blisko Was, że Wasze serduszka im w zupełności wystarczą:tak:;-)

Kupiliśmy :
49-3765438SPA75UC891042X.jpg

i :
Tommee Tippee Niania Monitor oddechu 2w1 PREZENT (1713871507) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję,że się sprawdzą :-):-)

Dziewczyny - zwracam Waszą uwagę na Tesco - ciuszki, skarpetki, pieluchy tetrowe kolorowe z nadrukami, śliniaki, kocyki, śpiworki - 70%, naprawdę się opłaca - kupiłam np. dwa śpiworki były po 67zł a teraz 21zł:tak:Ładniaste są. A ciągle coś dokładają - teraz seria z królikiem jest -50, a lada dzień będzie pewnie - 70%. A na rossnet.pl można wydrukować dzisiaj kupon na pieluchy Pampers premium care za 34,99zł.

reklama
Do góry