reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Kupiłam sobie super czarną sukienkę w C&A za 29zł, no i kupiłam trochę rzeczy dla Tomusia:-) Jak posprzątam wkleję fotki:-)

nie wytrzymałam i wklejam teraz:-)

Oczywiście strój baletnicy to dla Wiki, nie dla Tomka;-)

Załączniki

• DSC04781.jpg
    DSC04781.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC04786.jpg
    DSC04786.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
taycia bardzo fajna ta wanienka...

edyta super zakupki, ja nie pamiętam kiedy takie rzeczy kupowałam- były to moje pierwsze zakupy:)

szuszu elegancik będzie z Tomusia- swoją drogą Igora też będę podobnie stroiła:tak:
A ta baletnica niemożliwa- super. No i pochwal się sukienką- ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam- czekam, aż będę sięgała po starą rozmiarówkę:cool2:

taycia bardzo fajna ta wanienka...

edyta super zakupki, ja nie pamiętam kiedy takie rzeczy kupowałam- były to moje pierwsze zakupy:)

szuszu elegancik będzie z Tomusia- swoją drogą Igora też będę podobnie stroiła:tak:
A ta baletnica niemożliwa- super. No i pochwal się sukienką- ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam- czekam, aż będę sięgała po starą rozmiarówkę:cool2:

Moja córka trenuje balet, musi jakoś wyglądać przecież:-D
Body i spiochów to mam już tyle, że kupiłam teraz takie bardziej eleganckie;-)
A sukienkę kupiłam w rozmiarze 36 i spokojnie będę w niej chodzić po ciąży, ubiorę się w nią później i strzelę fotki brzuszka:-)

Dziewczyny, a co myślicie o tej ofercie?
Chyba się zdecyduję..
http://tablica.pl/oferta/fotelik-maxi-cosi-IDd6nn.html

Balet? Ale z własnych chęci?:zawstydzona/y: bo mi te dzieciaczki takie biedne się wydają- tyle wyrzeczeń i cierpień...
Czekamy na fotki i sukienki i brzuszka.
A oferta fotelika bardzo korzystna, a jaki wózek masz...

reklama
Szuszu to ja bym brała ten fotelik chyba- jesli nie masz oczywiscie przy wozku. bo dla mnie wchodzily tylko dwie firmy w gre - wlasnie maxi cosi albo romer ktróry kupilsimy.

Do góry