reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kawa.gif

dzien doooooo bryyy

bershka(jolcia) no widzisz ja zakrecona...a z wieczora to juz w ogole!!!!!:))))wybacz słodka

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!
Jak tam nocka Czarodziejko:cool2::blink:? Hehe ja mam teraz straszną ochotę na jakieś dobre białe winko. Najlepsze jest to ,że ja normalnie białe to niekoniecznie tylko czerwone. No ale trudno zostaję przy soku z winogron i jakoś daję radę:-p
Jagienka to super ,że teraz tylko czekać na szczęśliwy i lekki poród.

Matko jak ja bym chciala już wiedzieć co tam noszę pod serduchem, czy zdrowe , no i jaka jest płeć dzidzi. Przy poprzednich ciążach jak już wiedziałam to leciałam wybrać jakis jeden sliczny ciuszek dla dzidzi , reszta zakupów oczywiście dużo później ale ten jeden musiał być:rofl2:

bershka- maksiu dzis nam tyle przespal...i dobrze bo my z małżem dośc poźno skonczylismy wojaże:))));-)
Aneczko- nocka mmmmmmmmmm...wrrrrrr...brrrrr
pod koniec cyklu pazurki bede gryzła:))))))

Jagienka Laura przecudna, do kogo ci sie wydaje jest podobna?
ja juz w srode poznam plec, to tylko pare dni a dla mnie wiecznosc
juz doczekac sie nie moge a zarazem bardzo sie boje

No ja Wam powiem, ze jakoś nie umialabym sie przyzwyczaić do 4 facetów w domu i ja sama:-) napewno kochalabym to dziecko nad życie ale sam fakt ze tyle fiutkow na około :-) :-D

Jagienka śliczna buziulka:-)
Beatko spokojnie , może przecież jeszcze nie być to takie wyraźne w tym tygodniu? Chociaż ja nie wiem , który to będzie u Ciebie:sorry: 16ty? bo zawsze sie gubie w tym twoim suwaczku. Oby mała sie pokazała jednak;-)

reklama
Hej dziewczynki:-)
Ja doslonie na chwilke.
Dzis testowalam i niestety jedna kreska;-)
pOzDraWIAm Was goraco.
Ps.Musze was poczytac ,bo od tygodnia tu nie zagladalam.
Bo nie wiem co tam u kazdej z osobna slychac:zawstydzona/y:

Do góry