Jagienka29
Fanka BB :)
Hej :-)
Moje młodsze dziecię pospało dzisiaj do 9.00
tylko mnie po 6.00 obudził komar i nie mogłam zasnąć,udało mi się go dopaść dopiero po 7.00 
Wczoraj tak mocno przygryzłam sobie w trakcie jedzenia język że boli mnie cała lewa strona buzi,po sam migdał
czuję ból nawet jak jem :-(
Ciężko jest...w szpitalu łatwiej leżeć...
w domu jak sie położę-natychmiast do głowy przychodzą rzeczy któe mogłabym albo trzeba by było zrobić...nie mniej jednak oszczędzam się 
Nie powiem,boję się piątku,mam nadzieję że pchełka znowu podrośnie,chociaż troszkę...
Dido-również spóźnione (ale szczere!!) życzonka dla chłopaczków!! Dużo zdrówka,beztroskiego dzieciństwa,słodyczy bez umiaru i samych pięknych chwil w życiu !! :-)
Moje młodsze dziecię pospało dzisiaj do 9.00
tylko mnie po 6.00 obudził komar i nie mogłam zasnąć,udało mi się go dopaść dopiero po 7.00 
Wczoraj tak mocno przygryzłam sobie w trakcie jedzenia język że boli mnie cała lewa strona buzi,po sam migdał
czuję ból nawet jak jem :-(Jagienka jak tam? leżakujesz?
Ciężko jest...w szpitalu łatwiej leżeć...
w domu jak sie położę-natychmiast do głowy przychodzą rzeczy któe mogłabym albo trzeba by było zrobić...nie mniej jednak oszczędzam się 
Nie powiem,boję się piątku,mam nadzieję że pchełka znowu podrośnie,chociaż troszkę...
Dido-również spóźnione (ale szczere!!) życzonka dla chłopaczków!! Dużo zdrówka,beztroskiego dzieciństwa,słodyczy bez umiaru i samych pięknych chwil w życiu !! :-)

takie przewracanie się z boczku na bok i zabijanie czasu tv,kompem i książkami...w szpitalu naprawdę łatwiej,nie myśli się o tym...ale wytrzymam,jeszcze ze 4 tygodnie,dla mojej pszczółki wszytsko 
nie widzę żeby pogryzł mnie albo synka tylko strasznie wkurzał bzycząc nad uchem
uśmierciłam go własną poduszką 
pomyśl o forumowych koleżankach jak będziesz sączyć drinka smażąc zadek na plaży