reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jagienko- ale piekną bedziesz miala pamiatkę...w postaci zdjęcia usg.:))))
no a niunia taka kochaniutka....cudo po prostu:))))

bershka- widze ze podobnie jak ja wolisz juz nie ryzykowac w celu planowania:))))))

beatko juz tuż tuż....mysle ze poznasz płeć i bedziesz megaaaaaa szczesliwa!!!!!!
pytam męza czy to sie kiedys skonczy...........on mowi: nie liczylbym na to:))))))
w koncu mąz niósł obydwu na plecach i klacie a ja pchalam wózeczek jak "dziunia" w szpileczkach:)))))...
no ale zaraz ich kladziemy a sami obejrzymy sobie jakis film:)))
zatem buziaki wy moje kochnice:)

reklama
O Dido dawno Cię nie było, myslałam o Tobie. Ale @ jeszcze nie ma co? Czy myślisz ,że nic z tego? Może potem się pojawi druga kreska?
Czarodziejko u nas też w sklepie szaleją ale ostatnio jak jestem z nimi sama to biorę im te małe koszyki ,które można wozić na takim stelażu i tam pakuję zakupy. Wtedy są dumni i grzeczni;-) Miłego wieczorku zatem.
Ja dziś sama bo małż na zawody rowerowe pojechał i wraca dopiero w pon wieczorem:baffled::sorry:

Agatko mnie tez sie tak wydaje ze to nigdy sie nie skończy!!!! Hahaha
Ja to mam mega luzik juz z Oliwierem bo to anioł w przebraniu chłopca ale drugi to istny diobel !!!!! :-D

Jagienka Laura przecudna, do kogo ci sie wydaje jest podobna?
Nie mam żadnych wątpliwości że do mnie :tak: Mówię Wam,takie słodkie minki strzelała na tym usg że sama lekarka się śmiała :-D

ja juz w srode poznam plec, to tylko pare dni a dla mnie wiecznosc
juz doczekac sie nie moge a zarazem bardzo sie boje

3 dni?? Jej,to wielki dzień,nic się nie bój,będzie Hania,w końcu już tyle testów temu dowiodło ;-)
Hej dziewczynki:-)
Ja doslonie na chwilke.
Dzis testowalam i niestety jedna kreska;-)
pOzDraWIAm Was goraco.
Ps.Musze was poczytac ,bo od tygodnia tu nie zagladalam.
Bo nie wiem co tam u kazdej z osobna slychac:zawstydzona/y:

Znam to...przytulam kochana...Głowa do góry,następny cykl i możliwości :tak:

Czarodziejka,też nie liczyłabym na to że się kiedyś skończy,moje starsze ma 9 lat i potrafi jeszcze skutecznie utrudnić zakupy :-p
Ale tą "dziunią" to mnie rozbawiłaś :-) wyobraziłam sobie ta sytuację :-D

Ostatnia edycja:
hejo lalki:)))))
jak tam wam dzionek mija? Ja się niedawno zwleklam....moi mężczyźni pozwolili mi pospac:)))) Maksik dziś spał do 8:00 wiec jak dla mnie to super mega hiper:)))) oczywiscie dzieci wskoczyly nam do łóżka i skakały po tatusiu...ja przy okazji z lokcia , kolanka i główki tez dostałam!!!!!
wlosy.gif

w koncu zwinęli sie i poszli na dół a ja moglam jeszcze podrzemac:)
uchopoduszka.gif

bershka- z mackiem ogólnie juz tez jest ok...ale maksik.....no wiadomo wiek:) lubi uciekac i chowac sie. oczy w tyłku trzeba mieć!!!!!!

beatka- to ja pewnie płec twojego dzidziulka poznam jak wróce..buuu

Agatko zawsze Ci mogę smska wysłać
biggrin.gif

no ja myślę kochana ze mi wysles sms-ka bo caly wyjazd bede sie zastanawiala jak tan nasza beatka....a tak to jeszcze zdtowko "dziewczyn" wypije....albo "dziewczyny i chlopaka"...no ale raczej to ta pierwsza wersja:)))))

dziewczyny ale u nas burza!!!
burza.gif

Ostatnia edycja:
Agata udanego urlopu życzę! :tak:
Jola pozdrawiam :)

dido wszystkiego co najlepsze dla twoich synków z okazju urodzin!!! :-)

u mnie nic ciekawego..
wczoraj swietowalismy 7rocznice
dzis mysle co zrobić na urodziny..kto powinien być kto nie itd ;]
no i lada moment zaczną mi sie dni płodne wiec działamy :)

Pozdrawiam was

Dzień Dobry...
foodsmiley010.gif
Gdzie wy się podziewacie dziewczynki....mam juz wrażenie powoli ze piszę sama do siebie..
fool.gif

...u nas ok choć pogoda doooopa
idę dzieciom śniadanie zrobic
refrigerator.gif

reklama
Hej hej!
No jakaś cisza tu zapanowała:sorry2:
Czarodziejko u nas też pogoda do bani, rano było słonko i nawet chciałam się zebrać nad jeziorko ale zebrały się chmurzyska i wieje:wściekła/y:Ech już za dwa dni polecisz sobie dupkę grzać i driny pić...:rofl2: Nie powiem ,że nie zazdroszczę;-):-p
Dido spóźnione życzonka dla Twoich chłopaczków;-) Jak tam się czujesz? @ przyszła już czy jeszcze nie?
Jagienka jak tam? leżakujesz?
Beatko jak nastrój? Odliczasz dni do usg?
Ja za 2 dni ide na wizytę i musze sobie mocz b.ogólne zrobić. Ciakawa jestem co tam słychac u mnie w brzuszku

Do góry