reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ollena chcialby ale pracuje

a ja kupilam pudeleczko i wloze tam rozowe buciki i mu dam jutro
bo ma urodziny
no chyba ze sie okaze ze to chlopak to musze szybko leciec i kupic niebieskie
bo nie mam
ale mniejmy nadzieje ze nie bede musiala

no czarodziejka ja tez tak mysle
a tobie udanego wypoczynku zycze

reklama
Beatka powodzenia na usg jutro :)
AGATA udanego wyjazdu życzę raz jeszcze!!! :)
ania g21 życzę ci aby @ nie było a fasolka już w tobie rosła! :)

Pozdrawiam was

u mnie dolina
mąż mi się rozchorował a ja mam teraz dni płodne.. ;\\\ pech prawda...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beatko no to dzisiaj trzymamy wszystkie kciuki:tak:
ania g21 no to może się udalo ;-)
Kinga a wcześniej były przytulanki? Mój też chory był i wyszło 4 dni przed owu ostatnie przytulanko, byłam pewna ,że się nie uda;-):tak:

MamaKasi podpytaj lekarki podpytaj - sama jestem ciekawa co ona Ci powie :-)

Ja prowadziłam drugą ciążę u lekarza prywatnie i on do mnie wtedy z tekstem "a z drugim dzieckiem próbowała Pani zaplanować córeczkę???" Na co ja do niego - próbowałam ale nie wyszło i wiem że będzie drugi syn bo z dnia owulacji. Oczywiście moje przypuszczenia sie sprawdziły, a teraz zatsanawiam sie czy jak sie zdecyduję na trzecie dziecko to do niego nie pójść i zobaczyć co on powie. Może jakis monitoring???

Kinga a wcześniej były przytulanki? Mój też chory był i wyszło 4 dni przed owu ostatnie przytulanko, byłam pewna ,że się nie uda
wink2.gif
yes2.gif
no własnie nie było przytulanek jeszcze u nas w tym cyklu :no2: tz raz,ale nie liczę tego bo to był 5d.c tuż po @. A teraz jak powinniśmy to duupa ooo :sad: u mnie wiesz za 4dni niby owulka ma być.

Chciałam Ci tylko Beatko napisac zebys sie nie denerwowała ...
trzeymam kciuki za kucyki

ja to sie zastanawiam czy sobie w 16-17tc odpuscic pytanie o płec..
moze najlepiej poczekac do połowkowego?
bo wczoraj własnie przeczytałam tu na forum o babeczce (nika nie bede podawac bo moze sobie nie zyczy) co własnie w 17tc powiedzieli jej ze chłopak a w domku miała juz dwoch
no i miala "dołka" i tak to przezywała
a potem na połowkowym okazała sie ze babeczka.. no i co?
wydaje mi sie ze tak tez moze byc w druga strone..

ja "chyba" zaczekam na połowkowe

reklama
Do góry