reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej :-)

Moje młodsze dziecię pospało dzisiaj do 9.00 :happy: tylko mnie po 6.00 obudził komar i nie mogłam zasnąć,udało mi się go dopaść dopiero po 7.00 :wściekła/y:
Wczoraj tak mocno przygryzłam sobie w trakcie jedzenia język że boli mnie cała lewa strona buzi,po sam migdał :sorry2: czuję ból nawet jak jem :-(

Jagienka jak tam? leżakujesz?

Ciężko jest...w szpitalu łatwiej leżeć...:sorry2: w domu jak sie położę-natychmiast do głowy przychodzą rzeczy któe mogłabym albo trzeba by było zrobić...nie mniej jednak oszczędzam się :tak:
Nie powiem,boję się piątku,mam nadzieję że pchełka znowu podrośnie,chociaż troszkę...

Dido-również spóźnione (ale szczere!!) życzonka dla chłopaczków!! Dużo zdrówka,beztroskiego dzieciństwa,słodyczy bez umiaru i samych pięknych chwil w życiu !! :-):happy:

reklama
Jagienko Tobie kolejnej polecam kupic Raid! Lepsze chemia na chwile niz gryzace komary i meczarnia pol nocy zeby je wybic... Zreszta ja sadze, ze RAID na nas nie dziala...wcale a wcale. W kazdym razie moja cala rodzina uzywa, znajomi tez i komarow nie ma, a jak sa to zaraz padaja:)

Beatko czekam na Twoje usg!!

Czarodziejko u nas też pogoda do bani, rano było słonko i nawet chciałam się zebrać nad jeziorko ale zebrały się chmurzyska i wieje
realmad2.gif
Ech już za dwa dni polecisz sobie dupkę grzać i driny pić...
rofl.gif
Nie powiem ,że nie zazdroszczę
wink2.gif
p.gif
jutro mysle okolo 24 wyruszamy do katowic...a z katowic 6:05 wylot do wloch..na miejscu bedziemy 8:05 (2 godzinki i po sprawie)
o do pogody juz jutro ma sie polepszac a od srody pieknie...tak mowią ci co sie znają:)))))
teraz u nas sie rozpogodzilo!!!!!!!! i piekny błekitny bezkres nieba widac:))))
obiad juz sobie podszykowalam
th_cooking.gif
wiec jak maksik wstanie idziem "ajciu":))))

jagienko- a tobie kara sie nalezy!!!! powinnas lezec bdynkiem do góry!!!!!!

dobra laski spadam..musze posprzatac przed wyjazdem
buzia!!!!

Jagienka kładź sie i to już !!!
Ollena my mamy tak jak Czarodziejka moskitiery w domu i nie mam ani komarów ani chemii no i prądu nie zużywam a tak musiałabym włączyć raid w 2 łazienkach ,salonie i 3 pokojach.
Nam sie udało zaliczyć spacerek przed deszczem i pojechać po nowe książeczki do czytania przed snem a teraz LEJE ......

Dziewczyny...nie bijcie...przeciez leżę,jak tylko mogę :sorry2:
A plackiem się nie da,mąż w sobotę musiał wrócić do Norwegii po auto,spowrotem będzie dopiero jutro wieczorem...teściowa zabrała starszego i ja zostałam z Olim..wstaję jak musze a muszę przygotować dom w razie gdyby znowu zamknęli mnie w szpitalu.
Zrobili mi taki kipisz w szafkach z ciuchami i bielizną dla chłopców że pomalutku staram się to ogarnąć,chyba popodpisuję co który gdzie ma bo już mi się Dawidek skarżył że tata dał mu koszulkę Olinka a Olemu Dawida spodnie :-p
Poza tym dopakowałam torbę do szpitala,lekarka kazała mi być gotową...
Ale nie ukrywam że szlag mnie trafia przy takim nieróbstwie w domu :no: takie przewracanie się z boczku na bok i zabijanie czasu tv,kompem i książkami...w szpitalu naprawdę łatwiej,nie myśli się o tym...ale wytrzymam,jeszcze ze 4 tygodnie,dla mojej pszczółki wszytsko :tak: będzie dużo łatwiej jak mój M wróci :happy2:

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie komarów ;-) Raid mam w sypialni więc nie wiem jak sie ten skurczybyk ostał :confused: nie widzę żeby pogryzł mnie albo synka tylko strasznie wkurzał bzycząc nad uchem :angry: uśmierciłam go własną poduszką :rofl2:
Chyba zastanowię sie nad tą moskitierą....

Czarodziejko,zazdroszczę wakacji...:yes:pomyśl o forumowych koleżankach jak będziesz sączyć drinka smażąc zadek na plaży :cool2:

Hej babki.
Jagienka super ze wsio oki.
Czarodziejka udanych wakacji.
A ja czekam na @.Niby dzis lub jutro powinnam dostac,ale narazie zero objawow czy na @ czy na dziedzie.

czarodziejka udanych wakacji i czekaj na smska od dziewczyn

powiem ze nawet dobrze znosze czekanie na usg
ale moze dlatego ze mam rodzine z PL
tzn brat mojego M z zona i dziecmi
i fajnie jest
nawet bratowa chce isc ze mna na usg
ale ja wole isc sama
co by mojej miny i reakcji nie widziala

a wiecie ze dowiedzialam sie ze jestemw ciazy w 7 rocznice slubu
a teraz usg mam w urodziny mojego M
kupuilam juz rozowe buciki i chce je wlozyc w pudeleczko z kokarda
i dam mu to
niebieskich nie kupowalam bo nie chce licha przyciagnac

Beatka ja też z niecierpliwością czekam na wynik Twojego USG wierząc że będzie Hanusia :-) Mam nadzieję że Twoja dzidzia dobrze sie pokaże :-) Ja poznałam płeć z drugim dzieckiem w 14tc

reklama
laski jA NA CHWILE ....
juz prawie spakowani jestesmy i ruszamy o 24>00 do katowic a stamtad samolotem do rzymu
beatko jutro bedziesz mega szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry