atram81
Fanka BB :)
lena ja nie widze aukcji ktora wygralas...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lena ja nie widze aukcji ktora wygralas...
http://allegro.pl/next-sukienka-dla-malej-modnisi-62-i1732665037.htmlsłodka
ehhh babo bo mi się ta strona nie otwiera tzn. ciuszków nie widać. ale na pewno są śliczneOOOO wy wstrętne babole moich zakupów to nikt nie pochwalił:-):-):-):-)
ehhh babo bo mi się ta strona nie otwiera tzn. ciuszków nie widać. ale na pewno są śliczne
a ja zakupiłam malutki kombinezon pluszowy za 30 zł KOMBINEZON PLUSZOWY+GRATIS (1733124213) - Aukcje internetowe Allegro

Co wy dziewczyny, wszystkie ciuszki widać po przewinięciu strony w dół ;-)
jagmar Rewelacyjny ten kombinezon, taki milusi że bardziej nie można
Po przejrzeniu moich piżamek stwierdziłam, że do szpitala przydałaby mi się jeszcze jedna koszula. Zastanawiam się nad którąś z tych dwóch:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (1723028446) - Aukcje internetowe Allegro lub KOPERTOWA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.S (1726330470) - Aukcje internetowe Allegro
Ta druga bardziej mi się podoba, ale ta pierwsza wydaje się mieć bardziej praktyczny dekolt...![]()