reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny :) Myślałam ze jak tu wejdę będę miała więcej do nadrobienia ... :p a tu taka niespodzianka.
She :*:*:*:*:*:*:*:*:* przykro mi , myślałam że sierpień będzie dla Ciebie szczęśliwy :( Tule mocno :*:*:*:*

Ael nie dziwie Ci się że tak reagujesz na tą dziewczynę ..;/ Tylko po zębach takie ....

A mnie brzuchol boli :( już nie mogę się doczekać 10 sierpnia ...:(

reklama
Sil...no okazyjnie, okazyjnie...:-) wczoraj jak mu zwrocilam uwage to rzeczywiscie troszke mi sie zbuntowal i na przekor mi robil

ma_gdalena...pije czasami w piatki piwko, no ale wczoraj byla impreza i to parapetowka, wiec jako glowa domu postawil 0.7 i we dwoch z kolega lykneli...mnie sie wydawalo, ze to sporo jest...

mijenka...dziekuje, zaraz sie biore za robote i bede miec piekne 2 suwaczki....(narazie 2, wierze, ze dojdzie ten trzeci, odliczanie do konca ciazy)

Milia, 0.7 na dwóch to niewiele :) spokojnie :) facetów nie można ograniczać :) mój nie pije, nie pali, ale słodycze je nałogowo i też przestałam z tym walczyć ;)

kurcze dziewczyny ale wy produkujecie tych postow !! az ciezko nadrobic :p
oj chyba mi sie nie udalo zajsc w tym miesiacu, w ogole nie czuje najmniejszych objawow NIC A NIC :(
jedyne co to troche brzuch pobolewa czasem ale tego moze byc milion powodow wiec nie biore tego pod uwage
:(:(
kiedy najlepiej sie testowac? owulke mialam w poniedzialek albo wtorek..

Witam wieczornie:):)

Lovka wielu pieknych rocznic zyczę i by wasze uczucie nigdy nie wygasło tylko wzajemnie było podsycane:):)

A ja dzisiaj wbrew pogodzie aktywnie spedziłam dzien i jestem zadowolona:):)

mila ja żadnych nałogów nie posiadam...nie ma niczego bez czego życ nie potrafię:):)

a wy macie jakies nalogi dziewczyny? czy zdrowo zyjecie?

ja zyje bardzo zdrowo :) tzn staram sie dla meza bo on sportowiec i raczej dba o diete wiec duzo ryzo , makaronow, malo tluszczu, oliwa z oliwek itd takze z nim jadam zdrowo a potem sprawiam sobie male przyjemnosci typu chipsy itd :p

Lovka wszystkiego najlepszego :)

Hej Laski! Ja sobie dzisiaj drzemkę zrobiłam w ciągu dnia :-D Taka pogoda że tylko spać...

Mijenka mój też pali nałogowo... teraz całe szczęście uczy się wychodzić na zewnątrz. Zresztą ja też paliłam nałogowo... ale chęć dzieciątka zmotywował mnie do rzucenia! :-)

Olcia trzymam za ciebie kciuki!!! A nuż może się uda!

Milia
ja wpadam już w depresje przez te deszcze i siedzenie w domu... :-( Gdyby było słoneczko to czy na spacer człowiek by wyszedł czy cokolwiek a tak? :wściekła/y:

reklama
sweet testowanie najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, nie każda kobieta ma jakieś objawy na samym początku. najlepiej staraj się nie wmawiać że coś Cie boli i to może być objaw ciąży ... mniej niepotrzebnych stresów :)

Do góry