reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziunka super ten Twoj wozek, mi tez bardzo sie podobają cybexy ale cybexa ruby w sklepie nie widzialam jeszcze. Szczezrze powiem ze było parę cybexów w swiecie dziecka (ja choruję na brąz z turkusem) i każdy inaczej sie nazywał a prawie tak samo wyglądąły, nie zagłębiałam sie w szczegoły jeszcze bo one ok 800-1000 zł kosztowały. I tutaj mówiły dziewczyny ze cięzki jest ;/

Ile Twój waży i czemu tak tanio zapłaciłaś hehehehe?
na allegro juz tych ruby nie widzę. A jaka jest ta 2 stopniowa regulacja? widoczna czy nie? Podejrzewam ze do spania sie nie rozkłada?

reklama
ja widzialam tez topaz i onyx są rownie piękne :) tylko nie wiem czym się roznią :) bo tak na szybko zerknęłam
a rzeczywiscie callisto najcięzszy te dwa pozostale są lżejsze.
Dziunki Ruby to juz w ogole cos 5 kg waży. Sprawdzają się wozki bez pałąka?
Tego ruby nie widzę na allegro.

reklama
Do góry