Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania ale fajnie Kubus wyglada na tym zdjeciu
aga a jaki kupilas wozek? Bo przegapilam....
My tez juz nie uzywamy pałaka, Kuba zawsze wolal jezdzic bez, wychyla sie, oglada wszystko i pasuje mu toami jeszcze bardziej bo sie popsul
![]()
normalnie walnięta jestemDziunka ja mysle o takim torbie..ona chyba do wszystkich wozkow pasuje Wyprzedaż Torba Do Wózka Organizer A'guuu (PROMO!) (1747025962) - Aukcje internetowe Allegro
Kilolku ladny kolor wozka:-)
też zaczęłam o niej myśleć
Ile Twój waży i czemu tak tanio zapłaciłaś hehehehe?
na allegro juz tych ruby nie widzę. A jaka jest ta 2 stopniowa regulacja? widoczna czy nie? Podejrzewam ze do spania sie nie rozkłada?
Normalnie kosztuje niecałe 600 zł.Sprawdzają się wozki bez pałąka?
Gosia on jeststraszzzzzzny!!!! tragiczny i w ogóle najgorszy zakup w moim życiu
ja się tylko buzzem poruszam a ten dziad stoi na klatce może go ktoś w końcu ukradnie...
sorki
ahaahahahhaah ale się usmialam ;p
nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac![]()
a ja kupiłam wózek . o taki coneco wózek SATURN+ NAJLEPSZE GRATISY !!! (1731370144) - Aukcje internetowe Allegro No najbardziej lekki to on nie jest! ale w sumie wysoko go nie wnoszę, bo na I piętro tylkoi martynka idzie sama, a ja tacham wózek :-) za to super się prowadzi :-) na razie jestem zadowolona i nie mogę się tym wózkiem nacieszyć :-) nawet go sobie na wprost łóżka postawiłam, żeby na niego patrzeć
normalnie walnięta jestem

i nie zamieniłabym na zaden inny