reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni:) Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)

eee chyba, że ich nie ogolisz ;-) tak to chyba przeciwwskazań nie ma ;-)

ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem :) zero problemu i exspres przesylka :)
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy
Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?

Ostatnia edycja:
To ja się chwale co kupiłam wczoraj haha a co:p
55.jpg555.jpg5555.jpg

reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni:) Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)

a czemu nie wypada ?? no co ty idz bez i tyle :) no chyba , ze bedzie mega zimno ..

Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?

nie no ja rozumiem :)
zawsze pomylki sie zdarzaja i beda sie zdarzac niestety , szczegolnie jak ktos sprzedaje duzo bardzo , a nie jedna rzecz na jakis czas

super zakupy :)

Do góry