xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Będzie dobrze
Córa mi ciagle laptopa wyłącza he he ;D
Córa mi ciagle laptopa wyłącza he he ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to jest z ta nospa forte w ciąży, mozna brac codziennie?
wika- sobote i niedziele, mielismy piękna pogode, w poniedziałek lało z przerwali, wczoraj ciepełko i słoneczko za to dzisiaj słoneczko ale chłodno, grunt ze nie pada, wiec nie ma źle.
baby by sie juz przydało, juz planujemy nastepne wakacje, ino, ze w 3
jak to jest z ta nospa forte w ciąży, mozna brac codziennie?
zaraz wyruszamy miłego dnia
Ja miałam niesamowitą biegunkę i wymioty w dniu zagnieżdzania się malucha.Wiedziałam od razu że jestem w ciąży.
Ja słyszałam że nie powinno sie tej forte w ciazy. Tylko zwykła.. No ale co lekarz to inna opinia.
Kobitki, te co są w pierwszych tygodniach ciąży, mam do Was pytanieCzy przed terminem @ czułyscie jakieś objawy zwiazane z ciąża? Jak tak to jakie. ;]
Ja miałam niesamowitą biegunkę i wymioty w dniu zagnieżdzania się malucha.Wiedziałam od razu że jestem w ciąży.