reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Małygosiak oglądałam już takie na allegro no i nie powiem podobają mi się ale kurka wodna ta cena! Dla mnie z lekka szokująca jak za kibelki;-) Kupię coś podobnego ale nie FP.

Kasiu gdyby nie to ze dziewczyny dostały je od dziadkow na roczek tez bysmy pewnie mieli inne..;-).niemniej jednak są naprawde fajne:tak:

czesc dziewczyny,
pytanko- czy Wasze dzieciaczki roznie jadly? Moje maja 2mce, Lucas je tyle ile widzi (dajemy mu teraz 150) a Maya z ledwoscia 100 zjada, przy tym odrazu zasypia przy butelce i nie mozna ja dobudzic. Macie jakies sposoby na niejadka czy moze ja nie potrzebnie sie martwie....

Już pisałyśmy o tym kilka postów wcześniej,nie możesz porównywać dzieciaczków bo się tylko niepotrzebnie będziesz stresować,to że są bliźniakami nie znaczy ze muszą cokolwiek robić tak samo,każde z nich ma inne potrzeby wiec zupełnie sie nie przejmuj ,że jedzą inaczej.U mnie od poczatku były i są różnicę,mam pulpeta i chudzinę :tak:

Ale cuda te nocniki:) Szok. Trzeba mieć chyba osobną łazienkę dla dzieci:D
Moje dziewczyny same kładą sobie deskę na kibelek i wdrapują się na kibelek i same sie załatwiają (na szczęscie). Ale czasem korzystają tez z nocnika. Pielucha z nocy coraz częsciej jest suchutka:)

reklama
Jola to są prawdziwe trony, normalnie padlam z wrażenia :-D

Morgenrood, u mnie tez tak bylo. Jedna jadła jak smok, a druga mi usypiała po dwoch łykach.

Justyś z Tobą się jeszcze nie witałam po przerwie ;-)

Do góry