reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kinga mi przy pierwszym staranku @ przesunęła sie o 5 dni, zrobilam z 4 testy i negatywne na @ tez sie nie czulam az tu mnie zalało, chyba psychika , ale mam nadzieje ze u Ciebie nie przyjdzie
no mam nadzieje że u mnie to jednak dzidzia...
:(

Kinga jak tam? samopoczucie takie samo? temp wysoka?
wiesz nie mierzyłam już dziś... ogólnie to ja w tym cyklu nie mierzyłam sobie temp. tak tylko ze 3 razy z ciekawości ale to i tak sie nie liczy bo nie mam całego obrazu cyklu.
Samopoczucie ok. Nie czuję się okresowo wogóle.
ciążowo też nie
tak więc nie wiem.... czekam spokojnie do piątku :rolleyes2:

reklama
Aneczko- bardzo mozliwe ze to ruchy!!! ja pierwsze mizianko poczulam z maksiem miedzy 15 a 16 tyg c, jak lecialam samolotem:))))) potem cisza kilka dni i znowu i tak stopniowo zaczelo sie coraz czescie kiziu miziu:))))

Kinga- Mocno sciskam Graby za ciebie!!!!!!i za fasolke!

A co u naszej Jagienki???????
nie odzywa sie moze urodzila???????
Macie jakies wiesci???

Nie kochanie,jeszcze nie czas na mnie ;-) kulam się dalej, dzisiaj czułam się fatalnie,przeleżałam pół dnia trochę drzemiąc i trochę czytając... dopiero niedawno trochę wstałam...mąż wróży mi rozwiązanie w piątek,nie pytajcie czemu,on sam nie wie-mówi że tak czuje :-p a mi się wydaje że przenoszę :baffled:
Na pewno jednak napiszę jak tylko coś zacznie się dziać,mam numer do naszej Aneczki to wyskrobię sms-ka :happy2:

Jagienko- podobno na rozbujanie porodu dobry jest sexik:))))
Tylko nie kazda kobieta na tym etapie ciazy ma na to ochote...Ja sie bzyknelam ......i rano urodzilam....no ale u mnie jak wspomnialam wczesniej 3 tyg przed terminem wystepowaly skurcze wiec moze sexik nic tu nie dal.
Poza tym dobrze ze sie cioteczko odezwalas bo juz tarlam nogami:)))))
a maz moze ma czuja albo uruchomil trzecie oko:)))))))

Jagienko a jak było w poprzednich ciążach? przenosiłaś czy w terminie? Ja obie przenosiłam 1go o kilka dni a drugiego 2 tygodnie. Śmieję się ,że teraz miesiąc później urodzę

Witajcie Dziewczyny :-) Jestem już od paru miesięcy na forum, podczytuję także i Was :-) Mam 37 lat i jestem w 3cim cyklu starań o wymarzonego syneczka (mamy już córkę 11letnią). Trzymam kciuki za Wasze starania, czasem wpadnę i tu jeśli pozwolicie :-)
Serdecznie pozdrawiam
PS.paula25 zagłosowałam na zamek Twojego Synka :-)

paula zagłosowałam i potwierdziłam mailem. a zamek superrrr

Tak Aneczko siedź u gina do końca aż się dowiesz kto tam w brzuszku siedzi. W 17-tym już na 100% powinno być widac płeć. ooo dziewczyny ale ten czas leci, niedawno były wasze staranka.

ania_g ja tez wstepnie planuje staranka na przyszłą wiosnę. Bo to dobry czas wg. chińskiego. Ale zobaczymy jak to bedzie. Na pewno wezmę pod uwagę ten chiński kalendarz, a wtedy będę mieć 31 lat skończone i mam ok 8 m-cy dziewczynkowych.

Kinga
trzymam dalej mocno kciuki. moooocccnnnooo.:tak:

Beatko a tak sobie o tobie myślałam. Masz chyba wielka satysfakcje ze ci się udało z córunią. mąż tez Ci musiał przyznać racje że warto było. I teraz utrzesz nosa tym pseudo koleżankom co by tak sie głupio uśmiechały jak byś powiedziała ze trzeci chłopczyk. Bo to gadanie ludzi najbardziej denerwuje.
No i teściom "może" głupio będzie.
A właśnie napisz jak twój mąż na te staranka był nastawiony(wiesz tempka, seks w danej chwili itd.)jego podejście, bo mój się śmieje jak mu o tym mówię.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczyny
biggrin.gif
Jestem
już od paru miesięcy na forum, podczytuję także i Was
biggrin.gif

Mam 37 lat i jestem w 3cim cyklu starań o wymarzonego syneczka (mamy już córkę
11letnią).

Witaj Muma:))))
Z chlopcem pojdzie gladko:)))))Trzeba dokladnie okreslic czas owulacji i wtedy dzialac...mysle ze to zdecydowanie prostrze niz przy staraniach o corcie...
Powodzenia:)))))

dobani.gif

tak czekalam na ten @ a teraz zdycham...ale nie narzekam nie narzekam....przeczuwam ze mialam torbiel bo prawie polowe cyklu mocno bolal mnie jajnik i podbrzusze....mysle ze teraz przy okresie schodzi i dlatego tak mnie boli!!!!! no nic skonczy sie @ to sie do gina umowie..musze cytologie zrobic bo ostatnio w zime robilam.....

No dobra dziewczynki spadam kudlacza na dwór wypuscic
dogwalk.gif

Ostatnia edycja:
Do góry