reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

hej :)
ja sie dzisiaj nawet wyspalam :) oczywiscie wc zaliczalam mase razy , ale jaos szybko usypialam po :)

Rabbit napewno bedzie ok !! masz tyle wsparcia , ze innaczej byc nie moze :)))

Hejka witam Was poranną kawą:) Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja znajoma w 35 tygodniu urodzila synka. Ale spory nawet 3600 i 57 cm. Nie mniej jednak dostal tylko 5 pkt... Tez miala problemy ze skracajaca sie szyjka i niestety wyskoczyl Babel.

wow spory dzidzius :)

witam wszystkie maminki;)
ja dzis od rana w dobrym humorku na 10.55 mam wizyte u gin i USG juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja mala pipeczke;) jak wroce to zdam relacje ale dopiero wieczorkiem bo jadziemy jeszcze do rodzinki za miasto;) trzymajcie sie i nie zapiszcie zbyt duzo zebym zdazyla nadrobic;P

to powodzenia na wizycie :)))

Hej kobitki.
noc straszna:/ masakryczna zgaga,bol zeba,kaszel i mala wiercipieta w brzuchu = bezsennosc.
mam pytanie, czy ktoras z was zaobserwowala u siebie brazowy sluz? co to moze byc?

rabbit
mocno trzymam kciuki!!

wspolczuje nocy :/
ze sluzem nie pomoge , ale jak cie to martwi to moze zadzwon do gina lepiej ??

reklama
Rabbit a myslałam ze TY urodzisz a ja bede w ciąży,ale nie udało sie :(,temperatura mi dziś okropnie spadła,az na wykres patrzeć nie mogę, test negatywny wiec za 2dni @ wiec czekam i wyje :(((((((((((

No ale czekam teraz na dobre wieści od Ciebie kochanie !!!!!!!!!!!!!Bużka :**********************

Cześć kobietki :)

U mnie noc przespana, z wyjątkiem 5 pobudek na siku, ale za to szybko znów zasypiałam :)
Rabbit trzymaj sie Słoneczko. Musisz sie strasznie męczyć biedaku, ale niech dzieci jeszcze choć kapkę wytrzymają...Trzymam kciuki &&&]
Anek30bb no to z niecierpliwością czekamy na ustalony termin porodu :)
Anulka a jak dużo tego śluzu i od kiedy?

Hejka witam Was poranną kawą:) Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja znajoma w 35 tygodniu urodzila synka. Ale spory nawet 3600 i 57 cm. Nie mniej jednak dostal tylko 5 pkt... Tez miala problemy ze skracajaca sie szyjka i niestety wyskoczyl Babel.

Ooo to duży Dzidzia jak na ten tydzień :tak:
a punkty to rzeczywiście może w pierwszej minucie
a potem pewnie było ok

Hej kobitki.
mam pytanie, czy ktoras z was zaobserwowala u siebie brazowy sluz? co to moze byc?

a może to czop śluzowy Ci wyleciał ???

Rabbitku trzymaj się mocno !!!

Stukam się herbatką pokrzywową :-D
bo z uwagi na to że mega puchnę to przestałam
pić kawę nawet jedną dziennie :zawstydzona/y:
U mnie neta wczoraj znowu nie było :wściekła/y:
dziś M na 7 rano w pracy,
z obiadem mam wolne bo z wczoraj jeszcze zostało ...
za to kuuupa prasowania czeka, kto to zrobi ??? :sorry:

sluzu nie ma duzo, nie czuje jak "wyplywa" ,zabarwia tylko wkladke, czop ostatnim razem inaczej u mnie wygladal, ale moze to taki stan przed... kurcze jeszcze za wczesnie, z nerwow (mam nadzieje) zaczelo mnie "czyscic":/ ale ja to z natury panikara jestem.....

hej, kolejny dzień na leżąco. Wszystkie gnaty mnie od tego leżenia bolą ale zauważyłam, że mam zdecydowanie mniej skurczy jupi. Jutro już nie będę miała tak dobrze, bo nie będzie nikogo kto się zajmie Zosią ;( więc zobaczymy jak organizm zareaguje na moja aktywność.
Anulka ja takiego śluzu nie miałam ale nie kojarzy mi się to dobrze. Przy każdym siusiu sprawdzam, czy wkładka nie jest zabarwiona na brązowo, beżowo albo czerwono i za każdym razem jak nic nie ma to czuję ulgę. Podobno może to wyć objaw rozwierającej szyjki macicy. Miałaś jakieś problemy z szyjką?

cześć dziewczynki!
Powróciłam do domu i lookam co tutaj u was...

mam pyytanie, czy zaobserwowałyscie u swoich mężczyzn kilka tsakich dni w miesiącu- tzw. "okres", kiedy są marudni, czepiają się poprostu wszystkiego, trzeba uważać na każde słowo żeby nie było kłótni itd? czy tlyko mój tak ma;/...

ilona
ale czy ten test to już negatywny napewno? może warto jeszcze powtórzyć? jeeeejku jeśli nie teraz to w nastepnym cyklu się uda :) pocieszaj się tym ile jeszcze przyjemności z mężem Ciebie czeka :D
rabbit
kochana ja tez myślami przy Tobie i trzymam &&&
dobrze że masz tam laptopa w dszpitalu bo inaczej to idzie umrzeć tam z nudów i tlyko bez sensu się człowiek nakręca...
anulka
ja podobnie z tym śluzem, mam normalny taki jak przez całą ciążę. Brązowy może już wskazywać na jakieś upławy więc może zapytaj gina dla swojego spokoju?

Anulka ja też nie miałam takiego śluzu. Ale wydaje mi też że może to być związane z szyjką. A kiedy masz wizyte? Zadzwoń do lekarza, zapytaj, on bedzie potrafił odpowiedzieć fachowo. Nie stresuj sie kochana na zapas.

reklama
dostałam od mamy w prezencie ciśnieniomierz, który pokazuje też tętno i od dni mam ciagle 120, 110 a dzisiaj 101 tętno, gdzie norma to 70-80. Troche mnie to martwi, czy myślicie że to normalne?

wcześniej na pocz. ciązy miałam w normie i w szpitalu też....

Do góry