Witajcie, nic się nie odzywam ostatnio z braku czasu:-(ciągle coś a to sprzątanie a to gdzieś musze jechac, coś załatwić ahhh Wszyscy zdrowi na szczęscie, Klara miała tylko mały wypadek ostatnio, pies wbiegł mi przed wózek i smyczą pojechał jej po szyjce no i rana była ale teraz już tylko strupek został, miała na to masc z antybiotykiem i smarowaliśmy gencjaną więc wyobrażacie sobie jak wyglądała...nie dosc ze cała szyja to wszystko miała dookoła usmarowane, uszy, brode, nos...dobrze że tylko na otarciu się skończyło, teraz prawie wszystkie obowiązki spadły na mnie bo tatuś pracuje od rana do wieczora, w piątek wyjeżdza na kilka dni a my do moich rodziców jedziemy.
Klara to mały łobuziak. strasznie broi i ciągle coś wyciąga z szafek, nawet zabezpieczenia takie z Ikei nauczyła sie otwierać, psoci szybko i po cichu, czasem jak ziemie z kwiatka wywali to nie zdąże jeszcze wyłączyć odkurzacza a już jest znowu wywalona ahhh ciągle poluje na wode w psiej misce żeby tam popluskać, wczoraj obiema nóżkami brodziła

ale za to jest kochana, ciągle sie przytula, daje całusa;-) no i w ogóle taki mały aniołek

na osiedlu ma dwóch kolegów 1.5 rocznych i ciągle ją przytulają i sciskają hihi
Mamusia znowu jest na diecie bo jakies 2 kg mam za dużo i musze zrzucić bo niedługo mamy wesele kolegi. Postaram się częściej do was zaglądać i coś pisać, brakuje mi tego ale i czasu też prakuje przy tym małym bałaganiarzu
Klementinka-przykro mi z powodu śmierci dziadka:-(
Kasiulka-współczuje odstawiania, ciężko jest ale trzeba zacisnąć zęby i sie przemóc, u nas też nie było łatwo ale robiłam to stopniowo, najpierw odstawiłam cyca w dzień, potem przed spaniem a potem kolejne karmienia w nocy aż w końcu doszłam do 4 nad ranem i mała juz nie miała wyjscia, albo butle albo nic i zaczęła jeść z butli i od tamtej pory cyca nie dostała, unikałam większych dekoltów i sytuacji kiedy mogłs by sie przytulić

i teraz tylko jak sie czegoś boi albo jest zmeczona to wkłada rękę pod bluzkę. Jest ciężko, troszke płaczu ale kilka dni i koniec cycolenia.
Teraz Klara budzi sie ok 1-2 a potem o 4 dostaje butle i spi dalej.
Ale sie rozpisałam;-)no ale musiałam nadrobić zaległości:-)
KOLEŻANKI WARSZAWIANKI, KIEDYS JAKIEŚ SPOTKANKO???? AGAST? KARO? PERFECTA? EWA? KPI? KTORA CHETNA???????? PODOBNO NA PLACU WILSONA JEST JAKIS EKSTRA PLAC ZABAW....CZEKAM NA PROPOZYCJE.
My teraz idziemy na spacerek. Miłego dnia.
AAAA jeszcze mam pytanko, Klarci zrobiła sie na brodzie taka plamka czerwona, sucha, pediatra powiedziała ze to od śkliny bo ciągle rączki ma w buzi ale nic na to nie dała tylko powiedziała ze duzo dzieci to ma, czym mkoge jej to smarować?co polecacie?