reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hello Laseczki :-)
U mnie zimno jak cholera. Niby słońce świeci a zimno jak szlak.
U mnie zaczynają się lekkie mdłości od samego rana i z obserwacji zauważyłam, że po nabiale jest mi lepiej więc z rana kubek mleka, teraz sączę sobie jogurt, mam jeszcze serek wiejski inny jogurt. Mam banany bo po nich mi ok. I zobaczymy, czy nie bedzie tragedii.
Kurcze musze was nadrobić tyle zdjęć się pojawiło, a ja nic nie widziałam
Uciekam spać! :-D

Jutro o 11 mam wizytę u gina! Trzymajcie kciukasy!!
trzymam && :-)
jakieś fajne USG Cie czeka?

Ja powiedziałam mjejteściowej, ze jestem w ciąży i wiedziałam, ze ona specjalnie szczęściem emanowała nie bedzie (ona się cieszy na swój sposób), ale ona zupełnie nic żadnego tematu nie podejmuje.
Wczoraj powiedziałam, ze w piątek idę na pierwsze USG, a ona nic, kompletnie ani słowa. Za chwile że już się nie mogę doczekać bo może serce zobaczę, a ona łeee nie zobaczysz, za wcześnie i wyszła.
ahhahahahahha co za baba

Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkuje: ja tak myslę ze około 2 tygodni mnie mdliło, a teraz mam raz dobry dzień raz gorszy - ale nie ma juz takich mdłości, tylko czuję jakby mi coś na żołądku siedziało.
A widzisz to coś musi być z tym nabiałem do ja też na to najlepiej reagowałam, a szczególnie kostki sera białego - mniam.
A masz tak że nie możesz na którymś boku leżeć ? Bo ja od początku ciąży jak przewracam sięna prawy bok to chwila i zaraz mam dziwne uczucię jakby tak w dół coś mnie ciągneło, no i na prosto jak się rozłożę to jaby moja skóra się naciągała takie dziwne uczucie

Aaaa ja zaraz na wizytę u gina wychodzę! Tak się denerwuję że praktycznie całą noc nie spałam... :-( A teraz mnie mdli i nie moge się z łóżka podnieść... to będzie ciężki dzień....

Zafasolkuję a usg zwykłe ale miałam długą przerwę i mam nadzieję że nic z małym się nie zmieniło...

Trzymajcie kciuki za maluszka!

Ostatnia edycja:
fifka: trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

powodzenia

Fifka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za lepsze samopoczucie i za naszego Konradka:) pomiziaj go od cioci Natalki:)

Ja nie moge spac na prawym boku :p wiec zostaje mi na wznak albo lewy bok a do czasu ciazy zasypialam zawsz na brzuchu

Mnie mdli po nabiale:p ostatnio to tylko owoce moge jesc wczoraj nawet po miesie bylo mi zle:/ wiec musze zapas kisielkow sobie zrobic i sucharkow i pomarancza tonami moge pochlaniac

magenta: ja tak sobie tłumaczę ze nie mogę na prawym boku spać ,bo mi gin powiedzał ze zapłodnienie było właśnie z prawego jajnika :) , moze i u ciebie
a mi z owoców tylko brzoskwinie, nektarynki najlepiej wchodzą,

zafasolkuje: ja tak myslę ze około 2 tygodni mnie mdliło, a teraz mam raz dobry dzień raz gorszy - ale nie ma juz takich mdłości, tylko czuję jakby mi coś na żołądku siedziało.
A widzisz to coś musi być z tym nabiałem do ja też na to najlepiej reagowałam, a szczególnie kostki sera białego - mniam.
A masz tak że nie możesz na którymś boku leżeć ? Bo ja od początku ciąży jak przewracam sięna prawy bok to chwila i zaraz mam dziwne uczucię jakby tak w dół coś mnie ciągneło, no i na prosto jak się rozłożę to jaby moja skóra się naciągała takie dziwne uczucie
Mnie też tak typowo nie mdli, tylko bardziej tak muli, właśnie żołądek taki obciążony. Na lewym boku nie śpie i nigdy nie spałam, śpię jeszcze trochę na brzuchu, trochę na prawym boku, muszę się od brzucha odzwyczaić. Wyciągnąć się nie mogę, bo mam wrażenie, ze mi skóra na brzuchu pęknie, a macica okiem wyjdzie. Jak leżę na plecach to muszę mieć nogi podkurczone.

no a ja z czosnkiem teraz nie przepadam, ale wcześniej zajadałm się.
Wczoraj miałam tki pyszny obiadek, ryba, suróka z kapusty kisz., ziemniaczki, i do wieczora leżałam jak zdechła, chyba smażone mi szkodzi.
Zresztą jestem rozczarowana bo spodziewała msię ze w ciąży to będę jadła wszystko ile mi się chce, a widzę ze ciągle wymyslam :-)i praktycznie po wszystkim mi sie ciągle baka, i ciąży mi na żołądku

reklama
Do góry