reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a niewiesz czy te adaptery beda tez odrazu pasowac do fotelika maxi cosi co kupie?> czy do fotelika beda jeszcze inne??bo ja sie nieznam musze poczytac conieco o tym wozku ;-P
ja tez nie myslalam o 3 kolowcu no w sumie ma 4 ale wasko ;-)ale za free nie bde wybrzydzac jestem duzo do przodu ;-)

http://allegro.pl/adaptery-do-quinny-buzz-maxi-cossi-i1802395155.html a to nie sa takie same adaptery podobnie do tych co w instrukcji narysowane byly;-)

No to chyba będzie to tylko te są używane, ale co to za różnica a zawsze taniej... co do fotelika to nie jestem pewna... wydaje mi się, że są jakieś inne bo to jednak jest różnica w firmie - w przypadku gondoli wpinasz na stelaż quinny i zakładasz gondolę quinny a w przypadku fotelika wpinasz na stelaż quinny a zakładasz fotelik maxi cosi

No u nas też ale ja się cieszę... bo kupiłam jeansy ciążowe więc jakby było ciepło to nie mogłabym w nich chodzić :-D hehe

Uciekam już spać bo jutro rano do laboratorium na morfologie.. Dobranoc!! Kolorowych snów

hej ja mam chwilke przed praca :p

Tez mam lekki katarek :/ i straszne zaparcia:/ ehh obawiam sie hemoroidow i od wczoraj suszone sliwki i woda z cytrynka :p

Fifka sliczne ubranka no i Pascal:)

Atanku piekny wozek ale tez nie jestem przekonana do 3 kolek ale za darmo to nie ma co wybrzydac :) a co do cebulki to taniocha 8 koron (3zl mniej wiecej zalezy jak korona stoi) za 1 kg

Ma_gdalena- lozeczko sliczne:) ale ja jestem hehe przekonana za turystycznym :p ale ja bede latac jezdzic do polski to nie oplaca mi sie tutaj kupowac lozeczka i w polsce
zreszta podoba mi sie w nich ta dziurka z boku gdzie potem z moim 3 letnim siostrzencem bawilam sie w namioty:p nakrylam mu kocykiem i frajda dla niego :p

reklama
cześć jest tu ktoś z rana czy jeszcze spicie??

magnat: ja też xierpię na zaparcie, dziewczyny nie kazały mi przeć jak siedzę na kibelku, ale inaczej nie idzie :-). Wczoraj na wieczór zrobiłam sobie płatki owsiane z jogurtem naturalnym, zobaczymy czy mi to pomoże, bo już raz wyleczyłam tak sobie zaparcia.

Atan: fajny wózek, ja jeszcze w sklepach nie oglądałam, tylko na allegro, szkoda ze ode mnie z rodziny nikt nie ma - wię c będe musiał nowyu kupić

Fifka: jestm pod wrażeniem twojej jaszczury, tylko to karmienie :-), ciuszki boskie

neciuszka: jak dzisiaj samopoczucie??

ma_gda: fajne łóżeczko i wygląda na solidne

minerana: ja też mam katar i gardło od paru dni raz mnie piecze a raz nie , no i pogoda jak wychodziła mz domu pod psem

coś miałam jeszcze odpowiedziec ale zapomniałam

Do góry