reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Tak na pewno potrzebujesz adaptery ;-) adaptery nie są tanie ale jak wózeczek za free to żadna cena nie będzie wysoka :-)
http://www.babyclub.pl/product-pol-2277-Adapter-do-wozka-Quinny-Buzz.html prosze
http://www.babyclub.pl/product-pol-2277-Adapter-do-wozka-Quinny-Buzz.html prosze
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a niewiesz czy te adaptery beda tez odrazu pasowac do fotelika maxi cosi co kupie?> czy do fotelika beda jeszcze inne??bo ja sie nieznam musze poczytac conieco o tym wozku ;-P
ja tez nie myslalam o 3 kolowcu no w sumie ma 4 ale wasko ;-)ale za free nie bde wybrzydzac jestem duzo do przodu ;-)
http://allegro.pl/adaptery-do-quinny-buzz-maxi-cossi-i1802395155.html a to nie sa takie same adaptery podobnie do tych co w instrukcji narysowane byly;-)
ja tez nie myslalam o 3 kolowcu no w sumie ma 4 ale wasko ;-)ale za free nie bde wybrzydzac jestem duzo do przodu ;-)
http://allegro.pl/adaptery-do-quinny-buzz-maxi-cossi-i1802395155.html a to nie sa takie same adaptery podobnie do tych co w instrukcji narysowane byly;-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No to chyba będzie to tylko te są używane, ale co to za różnica a zawsze taniej... co do fotelika to nie jestem pewna... wydaje mi się, że są jakieś inne bo to jednak jest różnica w firmie - w przypadku gondoli wpinasz na stelaż quinny i zakładasz gondolę quinny a w przypadku fotelika wpinasz na stelaż quinny a zakładasz fotelik maxi cosi
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No u nas też ale ja się cieszę... bo kupiłam jeansy ciążowe więc jakby było ciepło to nie mogłabym w nich chodzić
hehe
Uciekam już spać bo jutro rano do laboratorium na morfologie.. Dobranoc!! Kolorowych snów

Uciekam już spać bo jutro rano do laboratorium na morfologie.. Dobranoc!! Kolorowych snów
M
mineralnakocica
Gość
U nas tez jest zimno a ja mam lekki katarek ;(
magenta :)
Fanka BB :)
hej ja mam chwilke przed praca 
Tez mam lekki katarek :/ i straszne zaparcia:/ ehh obawiam sie hemoroidow i od wczoraj suszone sliwki i woda z cytrynka
Fifka sliczne ubranka no i Pascal
Atanku piekny wozek ale tez nie jestem przekonana do 3 kolek ale za darmo to nie ma co wybrzydac
a co do cebulki to taniocha 8 koron (3zl mniej wiecej zalezy jak korona stoi) za 1 kg
Ma_gdalena- lozeczko sliczne
ale ja jestem hehe przekonana za turystycznym
ale ja bede latac jezdzic do polski to nie oplaca mi sie tutaj kupowac lozeczka i w polsce
zreszta podoba mi sie w nich ta dziurka z boku gdzie potem z moim 3 letnim siostrzencem bawilam sie w namioty
nakrylam mu kocykiem i frajda dla niego 
Tez mam lekki katarek :/ i straszne zaparcia:/ ehh obawiam sie hemoroidow i od wczoraj suszone sliwki i woda z cytrynka
Fifka sliczne ubranka no i Pascal
Atanku piekny wozek ale tez nie jestem przekonana do 3 kolek ale za darmo to nie ma co wybrzydac
Ma_gdalena- lozeczko sliczne
zreszta podoba mi sie w nich ta dziurka z boku gdzie potem z moim 3 letnim siostrzencem bawilam sie w namioty
reklama
cześć jest tu ktoś z rana czy jeszcze spicie??
magnat: ja też xierpię na zaparcie, dziewczyny nie kazały mi przeć jak siedzę na kibelku, ale inaczej nie idzie :-). Wczoraj na wieczór zrobiłam sobie płatki owsiane z jogurtem naturalnym, zobaczymy czy mi to pomoże, bo już raz wyleczyłam tak sobie zaparcia.
Atan: fajny wózek, ja jeszcze w sklepach nie oglądałam, tylko na allegro, szkoda ze ode mnie z rodziny nikt nie ma - wię c będe musiał nowyu kupić
Fifka: jestm pod wrażeniem twojej jaszczury, tylko to karmienie :-), ciuszki boskie
neciuszka: jak dzisiaj samopoczucie??
ma_gda: fajne łóżeczko i wygląda na solidne
minerana: ja też mam katar i gardło od paru dni raz mnie piecze a raz nie , no i pogoda jak wychodziła mz domu pod psem
coś miałam jeszcze odpowiedziec ale zapomniałam
magnat: ja też xierpię na zaparcie, dziewczyny nie kazały mi przeć jak siedzę na kibelku, ale inaczej nie idzie :-). Wczoraj na wieczór zrobiłam sobie płatki owsiane z jogurtem naturalnym, zobaczymy czy mi to pomoże, bo już raz wyleczyłam tak sobie zaparcia.
Atan: fajny wózek, ja jeszcze w sklepach nie oglądałam, tylko na allegro, szkoda ze ode mnie z rodziny nikt nie ma - wię c będe musiał nowyu kupić
Fifka: jestm pod wrażeniem twojej jaszczury, tylko to karmienie :-), ciuszki boskie
neciuszka: jak dzisiaj samopoczucie??
ma_gda: fajne łóżeczko i wygląda na solidne
minerana: ja też mam katar i gardło od paru dni raz mnie piecze a raz nie , no i pogoda jak wychodziła mz domu pod psem
coś miałam jeszcze odpowiedziec ale zapomniałam
Podziel się: