mariposa_
Fanka BB :)
@laura_palmer a na kiedy nowa wizyta?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przełożyłam na dziś na 19:00, ale póki co nadal nic@laura_palmer a na kiedy nowa wizyta?
Ten moment starań, kiedy błagasz o okres, kto by pomyślałTo widzę, że nie tylko ja mam takie przygodyMnie na szczęście się udało i dzisiejsza wizyta się odbędzie! Ale co się nawkurzałam to moje
Ja właśnie jak wczoraj mialam wizytę to byl 3 dzien okresu i usg... okropne, strasznie sie czułam z krwawieniem na usg. Ale całe szczęście ze dzien wczesniej nie poszłam na wizytę bo tego 3 dnia juz male to krwawienie byloTo widzę, że nie tylko ja mam takie przygodyMnie na szczęście się udało i dzisiejsza wizyta się odbędzie! Ale co się nawkurzałam to moje
Dokładnie!!!Ten moment starań, kiedy błagasz o okres, kto by pomyślał![]()
No nie jest to zbyt komfortowa sytuacja... Ale zawsze to jakiś krok do przodu w tym wszystkimJa właśnie jak wczoraj mialam wizytę to byl 3 dzien okresu i usg... okropne, strasznie sie czułam z krwawieniem na usg. Ale całe szczęście ze dzien wczesniej nie poszłam na wizytę bo tego 3 dnia juz male to krwawienie bylo
Ja pamiętam jak kupę lat temu trafiłam na SOR z z bólami miesiączkowymi. Wtedy zatrzymali mnie na oddziale i wezwali na badanie. Zgłupiałam, bo nie miałam pojęcia, jak chcą mnie badać.Ja właśnie jak wczoraj mialam wizytę to byl 3 dzien okresu i usg... okropne, strasznie sie czułam z krwawieniem na usg. Ale całe szczęście ze dzien wczesniej nie poszłam na wizytę bo tego 3 dnia juz male to krwawienie bylo