Maciejka1020
Początkująca w BB
To faktycznie, są to duże kosztyNie, większość rozszerzonych badań jest płatna. My już łącznie z lekami i badaniami wydaliśmy ponad 5 tysięcy, a jesteśmy w refundacji od kwietnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To faktycznie, są to duże kosztyNie, większość rozszerzonych badań jest płatna. My już łącznie z lekami i badaniami wydaliśmy ponad 5 tysięcy, a jesteśmy w refundacji od kwietnia.
DziekujeNajlepiej iść na pierwszą pełnopłatną wizytę z aktualnymi wynikami badań, oni podpowiedzą wtedy co trzeba we własnym zakresie zrobić.
Ale bez kooperacji męża się nie obejdzie, bo przed kwalifikacja trzeba zrobić badanie nasienia...
Na początku idz do kliniki na wizytę. Tam Was pokierują. Bo dlaczego od razu przewidujesz ze bedzie trzeba in vitro wykonać?Dziękuję za informację
Szczerze, to nie wiem od czego zacząć...procedury związane z refundacją...czy ja coś będę musiała pokrywać...i oczywiście jak mężowi powiedziałam to on wypiera tą metodę![]()
Cala procedura - zabiegi, wszystkie wizyty , podstawowe wymagane badania sa refundowane.Dobrze mieć bezpośredni kontakt. A czy w pełni kwota jest refundowana ?
Dziękuję@WhisperedHope @Olka1987 samych wspaniałości, szczęścia i spełnienia marzeń, a szczególnie tego jednego
@WhisperedHope udanego transferu, niech to będzie 3 tydzień Twojej nudnej, zdrowej ciążytrzymam kciuki za okruszka
![]()
Kurczę słabo szczerze mówiąc, bo ta wizyta ma być w 1-3 dniu cyklu, okres miałam dostać wczoraj a jeszcze nie dostałam@laura_palmer jak nastawienie przed jutrem?![]()
Ale to myślisz że Ci USG nie zrobią w okres? Już chyba nie takie rzeczy robili@Maciejka1020 dobrze byłoby zacząć od zapoznania się z regulaminem programu - możecie tam znaleźć wiele ciekawych informacji, np. które procedury medyczne są refundowane i w jakich przypadkach, a które nie. To na pewno pomoże Wam podjąć świadomą decyzję. No i warto mieć na uwadze, że in vitro to sporo "faszerowania się" lekami w końskich dawkach.
Kurczę słabo szczerze mówiąc, bo ta wizyta ma być w 1-3 dniu cyklu, okres miałam dostać wczoraj a jeszcze nie dostałamJeśli jutro rano się nie pojawi, to będę musiała zadzwonić i przełożyć wizytę.
To nie o to chodzi. My chcemy, żeby był okres. Wizyta była zaplanowana tak, żeby koniecznie wypadła w 1-3 dniu cyklu, żeby w tym momencie zbadać poziom hormonów i zrobić USG. A tu okresu brakAle to myślisz że Ci USG nie zrobią w okres? Już chyba nie takie rzeczy robili
Dobra, rozumiem, źle przeczytałamTo nie o to chodzi. My chcemy, żeby był okres. Wizyta była zaplanowana tak, żeby koniecznie wypadła w 1-3 dniu cyklu, żeby w tym momencie zbadać poziom hormonów i zrobić USG. A tu okresu brak![]()