natkusia
Fanka BB :)
Przypomnij ile bierzesz metforminy? Kurcze powinna jakoś lepiej działać, może potrzebna modyfikacja dawkiJa po tych wynikach wczorajszych krzywych popadłam w taka chandrę, że sama sobie zgotowałam te biochemy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przypomnij ile bierzesz metforminy? Kurcze powinna jakoś lepiej działać, może potrzebna modyfikacja dawkiJa po tych wynikach wczorajszych krzywych popadłam w taka chandrę, że sama sobie zgotowałam te biochemy...
Tylko, że ja ja teraz odstawiłam na tydzień przed badaniem, łącznie z inozytolem. Przyjmuje aktualnie SR 1000, ale wydaje mi się, że diabetolog powie, żeby zwiększyć do 1500Przypomnij ile bierzesz metforminy? Kurcze powinna jakoś lepiej działać, może potrzebna modyfikacja dawkimetabolizm przede wszystkim źle wpływa na jakoś owulacji, ja bym tego nie łączyła z biochemiami..
No to zwiększysz, byle opanować sytuacjęTylko, że ja ja teraz odstawiłam na tydzień przed badaniem, łącznie z inozytolem. Przyjmuje aktualnie SR 1000, ale wydaje mi się, że diabetolog powie, żeby zwiększyć do 1500![]()
Biorę metformine od 3 lat, u mnie mimo diety najwidoczniej muszą być predyspozycje i wyniki nie są lepszeNo to zwiększysz, byle opanować sytuacjęte wyniki chyba po kilku miesiącach metforminy powinny być lepsze także dobrze, że zrobiłaś
Ja biorę 3x500, endokrynolog się ostatnio zastanawiała czy nie zwiększyć do 750 ale przez poronienie na razie spasowałyśmy
Może skontaktuj się z klinika? W karcie pacjenta wszystko powinno być.Hej dziewczyny. Jestem na wakacjach i mam problem. 3 lipca miałam drugi zastrzyk z zoladexu. 22 lipca mam zacząć brać lamette a tu wczoraj dostałam plamienie brązowe i potem krew. Dziś mniej juz. Myślałam ze miesiączki po tym zastrzyku nie będę mieć a tu takie coś. internet pisze ze takie coś moze sie zdarzyć. Niestety sie martwię i nie wiem co robic. Czy brać wszystko zgodnie z planem. Niestety oboje moich lekarzy jest na urlopie
Nie wiedzą co mam robicMoże skontaktuj się z klinika? W karcie pacjenta wszystko powinno być.
Kurcze ale pech z tym zębem. Ja niestety nie pomogę, zupełnie nie wiem co robić w takiej sytuacji.Dziewczyny zaczęła mi się ruszać Korona na zębie, jutro ma USG pierwsze po wstępnie udanym mam nadzieję transferze… dentysta mówi, żeby czekać do 21 tygodnia ciąży, bo nie zrobi nawet wcześniej pantomogramu … martwię się, że korona wypadnie, albo zaszkodzi bardziej czekanie. …