WhisperedHope
Zaangażowana w BB
Za tydzień wizyta i prawdopodobnie schodzimy z leków i będzie poronienie… bo słabo się rozwija jak na 7 tydzień, a wygląda jak na 6, a to źle …@WhisperedHope O której wizyta? Pokaż nam tego okruszka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za tydzień wizyta i prawdopodobnie schodzimy z leków i będzie poronienie… bo słabo się rozwija jak na 7 tydzień, a wygląda jak na 6, a to źle …@WhisperedHope O której wizyta? Pokaż nam tego okruszka![]()
Tak wprost lekarz powiedział? Skąd takie przekonanieZa tydzień wizyta i prawdopodobnie schodzimy z leków i będzie poronienie… bo słabo się rozwija jak na 7 tydzień, a wygląda jak na 6, a to źle …
Za tydzień wizyta, ale nie był dobrej myśli… serduszko już jest, ale nie słuchałam, pewnie dlatego, że taka sytuacja, a nie innaTak wprost lekarz powiedział? Skąd takie przekonanie![]()
Trzymam kciuki, żeby się po prostu okazało że okruszek jest leniwy i za chwilę dogoni, lub po prostu rośnie własnym tempem. Na pewno ten tydzień oczekiwana będzie dla Ciebie pod znakiem zawieszenia, stresu i bezradności. Tule i mimo wszystko wysyłam pozytywne myśliZa tydzień wizyta, ale nie był dobrej myśli… serduszko już jest, ale nie słuchałam, pewnie dlatego, że taka sytuacja, a nie inna![]()
Przełożeni jak widzą L4 to jest tam kod choroby, który mówi wszystko. Przy transferze zarodka nie pamiętam jaki wstawiają kod ale chyba mówi ogólnie o innym leczeniu niepłodności.Właśnie jak pracuje stacjonarnie to jestem w promieniu 15 minut od kliniki, a jak zdalnie, to jadę 45 minut w jedną stronę... Wiec musiałabym się urwać na ponad 2 godziny...
Po ostatnim kombinowaniu z L4 podczas stymulacji i punkcji wiem że mogę uzyskać zwolnienie od rodzinnej, ale też wiem, że przełożeni nie maja dostępu do danych zwolnienia innych niż data nieobecności.
Ciężko wytłumaczyć jednodniowe zwolnienie... A będzie podejrzanie jak nie podam powodu, bo ostatnio wprost mówiłam że mam zabieg medyczny (bez wchodzenia w szczegóły)
Ja wprawdzie na własnej działalności i widzę L4 i mój lekarz wstawiał kod literowy co do przyczyny zwolnienia.Przełożeni jak widzą L4 to jest tam kod choroby, który mówi wszystko. Przy transferze zarodka nie pamiętam jaki wstawiają kod ale chyba mówi ogólnie o innym leczeniu niepłodności.
Nie, nie widzą kodu choroby. Widzą jednostkę wystawiającą (czyli mogą widzieć klinikę leczenia niepłodności), lekarza wystawiającego i główny kod, czyli zwolnienie w związku z ciąża B, lub inne A. Podczas transferu wystawiają A. Widziałam swoje zwolnienie na oczy z poziomu profilu kadrowego nie raz. Nie ma kodu choroby, a tylko informacja dla pracodawcy, czy naliczyć 100% zwolnienia (kod B) czy 80% (kod A).Przełożeni jak widzą L4 to jest tam kod choroby, który mówi wszystko. Przy transferze zarodka nie pamiętam jaki wstawiają kod ale chyba mówi ogólnie o innym leczeniu niepłodności.
Bardzo mi przykro bo jest ci teraz bardzo ciezko ale wierzę ze okruszek da rade i jeszcze bedzie dobrze...Za tydzień wizyta, ale nie był dobrej myśli… serduszko już jest, ale nie słuchałam, pewnie dlatego, że taka sytuacja, a nie inna![]()
Strasznie to smutne i to musi być dla ciebie bardzo trudny tydzień w tym oczekiwaniuZa tydzień wizyta i prawdopodobnie schodzimy z leków i będzie poronienie… bo słabo się rozwija jak na 7 tydzień, a wygląda jak na 6, a to źle …