• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Hej to wszystko zależy. Zalezy tez od kliniki czy ma jeszcze fundusze na nowe pacjentki na ten rok.
A tak to mysle ze najlepiej iść na pierwszą wizytę kwalifikacyjna ze wszystkimi badaniami jakie masz Ty, z badaniem nasienia meza i wtedy lekarz zdecyduje jak to ma wyglądać.

Sa rozne protokoły dlugi i krotki, moze wczesniej zdecydować ze sa potrzebne dodatkowe badania ( oprocz tych wymaganaych) i moze sie wydłużyć tez czas. Ale jest tez możliwość ze Was zakwalifikuje, zrobicie obowiązkowe badania i od kolejnego cyklu zaczniesz stymualcje ( kilkanaście dni) potem punkcja i transfer
Wiecie, ja już 39 lat, mąż po 40...pewnie jak każda chciałaby bez bólu i szybko.
Jaka klinikę polecacie w Szczecinie ?

Wiecie, ja już 39 lat, mąż po 40...pewnie jak każda chciałaby bez bólu i szybko.
Jaka klinikę polecacie w Szczecinie ?
Jeszcze dopowiem, że będąc w TFP mam telefon bezpośrednio do prowadzącej, czego nie ma w Bocianie.
Natomiast wiem, że w tamtym roku TFP w listopadzie nie miało już środków.
Musisz sama poczytać i podjąć decyzję, na Facebooku jest grupa In vitro w Polsce.

Ja jestem w TFP, ale to ze względu na lekarzy, których znam z Medicover.
Jeżeli chodzi o cięższe przypadku to wiem, że Bocian jest polecany i dr Ciepiela, szczególnie w przypadku czynnika żeńskiego.
Dziękuję za informację ❤️
Szczerze, to nie wiem od czego zacząć...procedury związane z refundacją...czy ja coś będę musiała pokrywać...i oczywiście jak mężowi powiedziałam to on wypiera tą metodę 😡

Dziękuję za informację ❤️
Szczerze, to nie wiem od czego zacząć...procedury związane z refundacją...czy ja coś będę musiała pokrywać...i oczywiście jak mężowi powiedziałam to on wypiera tą metodę 😡
Najlepiej iść na pierwszą pełnopłatną wizytę z aktualnymi wynikami badań, oni podpowiedzą wtedy co trzeba we własnym zakresie zrobić.
Ale bez kooperacji męża się nie obejdzie, bo przed kwalifikacja trzeba zrobić badanie nasienia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry