reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Agast - dzięki za info, jutro ruszam do Biedronki po DADA ;) a jak Jagódka bez gipsy? biega na całego? ;)

Ola
- znam dużo przypadków gdzie dzieci miały krzywe nóżki i z czasem śladu nie było ;)

Zdec - zazdroszczę wyjazdu!!! Wracając nie zapomnij przywieść nam słoneczka ;)

Żyrraffko - będzie dobrze, początki są trudne, ale w końcu Łuki będzie tak zachwycony że nie będzie chciał wracać do domu ;)

Mi_mi
- trzymam kciuki żeby już maluszek kierował się w stronę wyjścia ;)

Iiwka - witaj, zaglądaj częściej ;)

Milusia - fajnie że się tak wybawiłaś, należy Ci się :)

Gosiagro
- jak tam Majusia? ;)

Koriander
- co tam we wielkim świecie się dzieje? Jak Lila?

Agi
- a jak tam księżniczka Polcia???

Wywołuje wszystkie milczące: Perfecta, Kajdusia, Lencja, Ita, Kpi, Sealet, Karo, Anik, Migotka, Ewela, Eagle, Anecznik, Kreatorka, Nadika, Liliti i wszystkie pozostałe!!!! Meldować się!!! :)

Pozdrowienia od mojego przystojniaczka :)

Copy of DSC09432.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
no to się melduję :)
nie wiem co się dzieje ale ostatnio na nic nie potrafię znaleźć czasu jest tylko Natan i dom, Natanek taki się okropny zrobił że nawet mam problem z pójściem do ubikacji, no i non stop u mamusi na rączakch by był. Zajrzałam do Was bo nie mogę spać, bardzo się stresuje i denerwuje tym, że moje dziecko nic nie chce jeść ;/ niedosyć że chudzinka nawet 9kg nie ważył (teraz to już pewnie waga sporo spadła) to nic nie chce mi jeść,nawet mleka nie wypija -brak mi juz sił i robi się ze mnie kłębek nerwów. Ten brak apetytu jest od piątku, wogóle gorączkował mi w piatek a na następny dzień już było ok. Stawiam że to ząbki. Jednak wybiorę się chyba po skierowanie na badania by upewnić się że nic mu nie dolega, przy takiej niskiej wadze muszę to skontrolować. A to nie koniec moich stresów - dzisiaj się dowiedziałam że za tydzień we wtorek odbędzie się wkońcu rozprawa sądowa przeciw mojemu pracodawcy (pisałam kiedyś na zamkniętym), ja składałam pozew a boję się jak cholera, pierwszy raz takie coś mnie spotyka. Teraz mam stresa a co będzie za tydzień to strach pomyśleć.
Sorki że Wam nie odpiszę, w miarę możliwości będę zaglądać bo tęsknie za BB :) naprawdę nie potrafię się ogarnąć..

Dojrzałam że Asnecja urodziła GRATULACJE ASNECJA!!!!!!!!

Witam:-)
Pierwsza:-)

Wczoraj była pierwsza rocznica chrztu Karoliny i druga naszego ślubu (miło że ktokolwiek pomiętał).

Od dwóch dni Karola strasznie zasmarkana chodzi. Poprzedniej nocy prawie wogóle nie spaliśmy, tej także podobno kiepsko (ja miałam nocny dyżur więc niewiem jak wyglądała). Teraz na szczęście śpi spokojnie. Kurcze niewiem czy wychodzic na spacer czy lepiej przetrzymac ją w domu, wieje trochę.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

nadika długo strasznie czekasz na tą rozprawę:( Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli. Nie denerwuj się, wejdź tam z podniesioną głową, w końcu to Ty jesteś poszkodowana. Powodzenia!

mimi wydaje mi się że wrzesień to najczęściej wysyp rodzących, bo to tak po świętach Bożonarodzeniowych i sylwestrze:)

Ale dzisiaj przeżyliśmy chwilę grozy... mała w nocy spadła nam z łóżka:( Bo po pierwszej butli jeszcze śpi u siebie, a po drugiej już chce do nas. I nie uleży normalnie tylko lata po łóżku, zawsze śpi w poprzek. I coś czuję że się obudziła chciała się położyć na kołdrę, ale pomyliła kierunki, a że była wysoko to runęła na podłogę. Tego homotu nigdy nie zapomnę:(((( Na całe szczęście że mamy niskie łóżko to nic się nie stało, tylko rozcięła sobie trochę na czole, ale płytko bo nawet krew nie leciała.... Masakra...

to ja druga!edit :trzecia:-D
chłopaki jeszcze śpią oczywiście oprócz Michałka :-Dale ok bo po lekach ładnie spał w nocy pierwszy raz od baaaaaaardzo długiego czasu więc jestem wyspana:tak:
mimi a co ty tu jeszcze robisz marsz na porodówkę:-D
zdec i jak walizki się rozciągnęły?:-)miłego urlopu a niezła przygoda nocna dlatego ja nie lubię z Michałem spać bo on po łóżku lata jak szalony i boję się że przysnę a on spadnie
kasiek jak dla mnie pieluszki dada są chyba najlepsze ze wszystkich jakie używałam no i jeszcze pampers biały
nadika myślę ze mogą to być ząbki ale jak masz możliwość to sprawdż to a co do rozprawy to współczuję ostatnio mój brat był i wyszło na jego w sumie to rozprawa sie nie odbyła bo gość dogadał siez nim przed

Ostatnia edycja:
Walizki prawie spakowane, jeszcze pewnie przez cały dzień będę myśleć o czym jeszcze zapomniałam:)
Ale być może uda nam się zmieścić w dwie;)

W ogóle tu nie daleko otworzyli nowy plac zabaw, jest super bo wszędzie jest piasek no i jest taka "stroma" zjeżdżalnia na której mała już sama zjeżdża, a najbardziej lubi te takie koniki na sprężynie, u nas najmniejszy to krokodyl:p Także nie długo pewnie znowu wybywamy:)

Ale dzisiaj przeżyliśmy chwilę grozy... mała w nocy spadła nam z łóżka:( Bo po pierwszej butli jeszcze śpi u siebie, a po drugiej już chce do nas. I nie uleży normalnie tylko lata po łóżku, zawsze śpi w poprzek. I coś czuję że się obudziła chciała się położyć na kołdrę, ale pomyliła kierunki, a że była wysoko to runęła na podłogę. Tego homotu nigdy nie zapomnę:(((( Na całe szczęście że mamy niskie łóżko to nic się nie stało, tylko rozcięła sobie trochę na czole, ale płytko bo nawet krew nie leciała.... Masakra...

To dobrze, że nic się nie stało, nam już się upadek z łóżka przytrafił 2 razy, wiem co czujesz :-(

reklama
Do góry