reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja na swojej wadze od dwóch tyg mam 10 na +,chociaz u gina tydzień temu było 11kg:eek: wcale się tym nie przejmuję i nawet się często nie waże.jem na co mam ochotę,bo i tak na większość rzeczy nie mam.W poprzedniej ciązy bardzo uważałam i się co tydzień wazyłam a i tak 2 tyg przed porodem miałąm 18 kg do przodu.Teraz sobie odpuszczam:-p w końcu chyba ostatni raz jestem w ciąży,później będe pilnowac wagi ;-)

reklama
Madzia, ja też mówię sobie, że to ostatni raz w ciąży, na co moja przyjaciółka, że co prawda ja mogę nie mieć zamiaru bycia w ciąży, ale ciąża może mieć zamiar bycia we mnie :-D No cóż, Filipek był małą niespodzianką, ale mam nadzieję, że historia się nie powtórzy :-D

Moja waga od paru tygodni się waha pomiędzy 71-73kg, czyli między 7-9kg na plusie. Dzisiaj było 71,3kg ale w sumie to chyba zależy po prostu od obżarstwa dnia poprzedniego :)

A ja dzis zaliczylam spdek wagi - tydzien temu 60,1kg, a dzis 59,7kg.
Wiecej o tym w temacie "wizyty u lekarza".

A Ja po wczorajszej wizycie mam teraz 67kg czyli jestem juz +14kg do przodu :szok: w ciagu 3tygodni przytylam teraz 2kg a do konca jeszcze sporo zostalo wiec cos czuje ze +20kg dobije :eek:

mam 12+ :/ przez ostatnie 2 tyg mi przybyło 3 kg. ale co sie dziwic , skoro jestem jak odkurzacz :) buzia mi sie nie zamyka.... wiec do konca w tym tempie bedzie koło 20 ...

reklama
Matko! nie mogę czytać Waszych postów dot. wago sprzed ciąży!!! Co z tego, że przez całą ciążę przybrałam 1,5 kg, jak i tak ważę więcej niż Wy:zawstydzona/y: Przed chwilą stanęłam na wadze, wynik 80,5kg:szok:

Do góry