reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

laski jestem, czytam, ale mdłości mi dokuczają strasznie:(
jestem z wami myslami i kazdy wasz problem przezywam z wami.
gratuluje mamkom które czuja juz ruchy:) ja cierpliwie czekam:)
czy któras z was schudła zamiast przytyć?
pozdrawiam was mocno

stokrota w tym rzecz, że jak rodziłam w grudniu 09 to już nie można było mieć swojej położnej. nie wiem czy tylko u nas w szpitalu, ale był zakaz. nikt kto nie miał dyżuru nie miał prawa być na porodówce.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tydzien po terminie mialam porod wywolywany oksy, jak o 6.40 mi podlaczyli tak o 11tej juz mialam skurcze i o 13tej urodzilam, bolalo a jakze! darlam sie wnieboglosy i blagalam o cc:-D:-D ale to jest do przezycia, najgorsze bylo dla mnie 7 miesiecy po porodzie, mialam straszne komplikacje, zle mnie zszyto, wszystko tak bolalo ze ja nawet chodzic nie moglam, przeszlam 2 operacje i jakos sie poprawilo tylko przy wspolzyciu jeszcze odczuwam dyskomfort, ale profesor do ktorego w koncu trafilam rokuje ze po tej ciazy wszystko wroci do normy, tzn te uszkodzone sciegna i wlokna na nowo sie zregeneruja

magda gdansk
ja schudlam...
a odnosnie obcych osob na oddziale w grudniu 2009 to u mnie mimo ze w innym rejonie bylo to samo ale to za sprawa jakieks epidemi co wtedy panowala, pamietasz? Ja sie cieszylam bo tescie nie mogli mnie odwiedzac:-D ponoc w niektorych regionach zakazywany byl nawet porod rodzinny, na szczescie u nas tak nie bylo

Ostatnia edycja:
lelek pamiętam;) włąśnie dlatego rodziłam sama, bez J:(
jednak świńska grypa nie miałam nic wspólnego z własną połozna..u nas poprostu jest zakazane i koniec.
a ile schudłaś jak mogę zapytać?
trzymam kciuki, żeby po tej ciąży nie było tak na dole żadnego dyskomfortu już:)

ale zawsze byłas taka chudzinka?
ja na 1 roku studiów ważyłam 53, ale to było dawno i nie prawda:)
ale mnie muli, masakra, cofki mam a nie chce nic wyleciec

tak zawyczaj 58 ale na starcie z Miloszem mialam np 62

mnie tez muli a ze od wczoraj wymiotuje to masakra a moj smyk jak to widzi to placze

jejku biedny, nie wiem co sie dzieje..ja jak miałam kiedys odruch wymiotny i wydałam z siebie ten charakterystyczny odgłos..to Damian miał niezła bekę i zaczął mnie nasladować..głupolek mały..pierwsza ciąże tez tak ciezko przechodziłas?

reklama
hmmm.... do 5 miesiaca lezalam plackiem ale nie mialam ani nudnosci ani wymiotow a teraz:crazy:
to Milosz pozniej pokazywal mojej babci jak ja wymiotuje:-D

Do góry