reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka madra dziewczynka Ci rosnie:) ten moj smerf ciagle szuka na co by sie tu wdrapac ostatnio znlazlam go na roku stoliczka z ikei, Olaf to byl taki cudny grzeczny aniolek Eryk za to cudny diabelek:)

Kasiulka madra dziewczynka Ci rosnie:) ten moj smerf ciagle szuka na co by sie tu wdrapac ostatnio znlazlam go na roku stoliczka z ikei, Olaf to byl taki cudny grzeczny aniolek Eryk za to cudny diabelek:)

Hania jest bardzo mądra, szczególnie jak chcesz jej coś zabrać to krzyczy tak, że aż się uszy trzęsą :-D
Taka mała a już charakterna :szok:

Jest naprawdę bardzo fajny, i szczerze go polecam :-)

ale czy sa inne jezyki? np. polsko-angielskie

Co do laptopa to Amelia sie trzesie jak widzi ze siedze przy nim...chyba juz cala klawiature mi rozebrala,ostatnio chcialam sie skusic na laptopa dla mniej, mial tylko pare guziczkow i jakies swiatelka format swinki byl,ale zobaczylam jaknim trzaska zamykajac pomyslalam sobie ze kiepski pomysl chyba....

cześć DZiewczyny!

Łuki wstał dzisiaj kwadrans przed 6:-(
w kuchni nie mogę nic zrobić, nawet śniadanka bo zaraz się na mnie uwiesza czort jeden i musi wszystko widzieć i wyje dopóki go nie wezmę na rączki. Za to zjadł dzisiaj 1,5 kromki chlebka z masłem i dżemem, rekord świata:-)
teraz daje mi pilota za kjażdym razem jak jego teledysk się kończy zeby mu włączyć od nowa:baffled:
chyba z nim wyjdę dzisiaj na chwilkę, bo musze zakupy zrobić bo nie będziemy mieli co jeść jutro.

hej laseczki,
dzisiaj już emocje opadły, wysyłam dziś odpowiedź na pismo, które wczoraj otrzymałam i czekam na kolejny ruch z ich strony, co do mojego szefa to jeszcze nigdy w swoim zyciu nie spotkałam tak złego człowieka, tymbardziej że zna moich teściów i to nawet dzięki temu dostałam tą pracę, teście dzisiaj powiedzieli że jak bedzie trzeba to załatwia dobrego prawnika za którego zapłacą, a ja marzę tylko o tym by to wszystko jak najszybciej się skończyło, bo niedosyć że jestem chuda to teraz przez ten stres gine w oczach..
Percia dzięki za poprawę humoru:)) super dowcip hahaha lubię dowcipy o Bemkach bo sami takie autko mamy :) a wiesz jak się robi sok z buraka??? wrzuca się granat do Bemki :))
zyraffko co do zabawek edukacyjnych to mój Natan podobnie jak Jasiek uwielbia miotłę, mopa a najbardziej odkurzacz, nieraz cały dzień musi stac na środku pokoju bo inaczej jest płacz:)
super że Łuki dzisiaj tak ładnie zjadł sniadanko, mam podobnie też nic nie zrobie w kuchni bo Natan zaraz przy mnie i na rączki
gosia a co się stało, że aż tak źle wygladasz?? napewno przesadzasz bo ładnemu we wszystkim ładnie:)
julia śliczna Amelka:) ja przy Natanie nie mogę siedzieć przy laptopie bo zaraz się do niego dobierai nic nie mogę zrobic, no i klawiaturę też rozbiera a potem mąż się męczy by naprawiać :) fajnie że masz taką sytuację że męża wypłata wystarcza, u mnie jak tylko sie uspokoi i wszystko zakończy z moim obecnym pracodawcą muszę szukać pracy bo zaczyna nam kasy brakować
Milka i jak tam prasowanko?? pewnie juz masz taka wprawę że mogłabys i u mnie poprasować:))
dorotka jak dzisiaj Ignaś się czuje?? gorączkuje?? p.s jeszcze nie wiadomo czy kasę dostanę bo napewno bedą się odwoływać:/
milusia co u Ciebie i chłopaków????
Liza cudowna Trójca!! :)
Klementinka spóźnione ale szczere życzenia dla Ciebie!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
WItam się ;-)

Dzisiejsza pobudka o 5:szok::baffled::baffled::baffled::szok::baffled::szok::baffled::szok:
coś mnie podbiera chyba od męża...ehhh
Zasiadłam z kawką ale Alan mi marudzi i nie wiem ile posiedzę:-(

Perfecta,Liza,Julcia dzieciaki super słodziutkie!!!:tak::tak::tak:

Gosiu jak humorek???
Nadika dobrze że sprawa wygrana:tak:;-)

Co do zabawek to ja nie pomogę:no::no: Komputer Kacpra służy tylko do zamykania Alankowi:-D:-D:-D

Idę przebrać Małego i może uśnie:tak:

Do góry