Jestem;-)
Sorki ale ostatnio nie mam kompletnie czasu, chłopcy są tak kręceni, że masakra

!!!!wszędzie wlazą!!!wszęszie!!!na krzesło wejsć to juz pikuś, kwiatki przesadzać i podlewać soczkiem to przeciez super sprawa, a przy okazji tort torfowy..

Sie biją, sie gryzą(się milowac i całowac tez potrafią

) nawet nie wyobrażacie sobie ile już mamy strat w zastawie

codziennie cos pobija!!!!

i to jeszcze trzeba znad głowy wszysko wyrzucac żeby mocniej walnelo!!!no mowię Wam!!!wsztystko z szafek powywalaja i sami tam wchodzą

piekarnik, pralka sedes to ich ulubione rozrywki

nie słuchaja sie, juz nie wiem jak ja mam do nich dotrzec że nie mozna....

nawet listwy od paneli mi wyrwali

pufy musialam wyniesc z pokoju bo se wchodzili i z nich skakali...!!!

łozeczko turystyczne we 2 sobie odstawiaja i sie do okoła ganiaja

juz ja nie wiem czy płakac czy sie smiać
mam propozycje pracy, ale nie moge jej przyjac bo nie zostawie ich dla mamy, bo to zbyt ciezko jej by było, zeby ich dopilnowac to by bylo trzeba co najmniej 2 osób...na podwórko z nimi nie moge tez wyjsc bo jeden uciekka w jedna strone, a drógi w inna:/

jakis obłęd, do kiedy dzieci sa tak żywiołowe???kurde i to az dwie sztuki
aj
MIMI OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo szybko czytałam, ale wszystkiego naj naj dla
klementkinki i Koriander z okazji urodzin??
koriander Kochanie jejku oby okazało się ze to tylko blędne przepuszczenia!!!!Mam nadzieję ze Twoja mamusia jest zdrowa!!!!!!!!!!!trzymam mocno kciuki!!I pisz jak tylko będziesz cos wiedziała
Żyrafka,Sealat, mam Kubusiakurcze juz widzę jak wygląda żłobkowe zycie malucha i mi sie odechcialo

tym bardziej że u mnie 2...zyczę Wam duzo cierpliwosci i zdrówka dla maluszkow!!!
Perfekciu Pan Jan jak zwykle uroczy:-) Ty mi nic nie mów o szczotkach itp...bo u nas to tez idzie w ruch...
Juliaamelka śliczna dziewczynka;-)
Karis78 gratuluje zafasolkowania!!!!!!!
Nadika oby wszystko poszło po twojej mysli, domyslam się ile Cie to kosztuje...mam nadzieje ze i za mnie nie bedziecie musialy niedlugo trzymać kciuków...aj...życie
Asnecja Kochana jak se radzisz??jak malutki???Krystianek nie zazdrosny??
Gosiagro Pokazuj sie nam kochana, a jeśli fryzurka się nie podoba to moze jakies poprawki sama nanies??może zmiana koloru czy cos takiego??Jak Majusia dalej bez smoczka??
Milka kurcze zapomniałam o co dokładnie pytałas, o Hemoglobinę??jesli tak to u nas 13,1 i 14,2 jakiś czas temu było
tyle przeczytałam str że nie wiem czy wszystkim odpisalam, jesli kogos pominęłam to< przeprasza>