reklama
A pewnie zapraszamno mój to wszystko lubi a naleśniki placuszki itp bardzo
Zastanawiam się czy zetrzeć jabłko na dużych oczkach czy kawałki po prostu w cieście zrobić.
Ja lubię starte

Neciuszka kurczę ale mi smaka narobiłaś na placuszki
Chyba dzisiaj też zrobię jak wrócę z pracy
aż mi slinka poleciała
:-)
Kurczę jutro do szkoły ;/ jeszcze nam wcisnęli 2 godziny basenu ;/ a ja nawet stroju nie mam :] Ciekawa jestem czy mogę zwolnienie wziąć... chociaż słyszałam, że pływanie w ciąży jest wskazane ?
Kurczę jutro do szkoły ;/ jeszcze nam wcisnęli 2 godziny basenu ;/ a ja nawet stroju nie mam :] Ciekawa jestem czy mogę zwolnienie wziąć... chociaż słyszałam, że pływanie w ciąży jest wskazane ?
Neciuszka kurczę ale mi smaka narobiłaś na placuszkiChyba dzisiaj też zrobię jak wrócę z pracy
aż mi slinka poleciała
:-)
Możesz chodzić na basen, ale tylko za zgodną lekarza.... więc radze najpierw z ginekologiem porozmawiać.... bo moja bratowa nie mogła chodzić, bo łapała infekcję dróg rodnych...
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja znów narobiłam sobie smaka na paroweczki cielęce i mam zamiar zakupić sobie kilka jak pójdę do dom, a do tego bułka z masełkiem, ale się wyjem :-)
Kochana mi na wymioty NIC nie pomagało... a te cudowne środki sprawiły ze jeszcze bardziej wymiotowałam... Najlepiej jesz lekkie sucharki, krakersy, chleb i bułki. Powoli kęs za kęsem ile dasz rady i pij wodE. Dużo wody żebyś się nie odwadniała, nie martw się o maluszka on sobie poradzi!
Heh Martocha z tego wykresu wynika ze w ogóle do tej pory nie miałaś owu... i wygląda na to ze owu masz dzisiaj!!Poczekaj po wygląda na to, że cykl ci się na bank przesunie....
Nala jak test pokazał dwie kreseczki to oznacza że.... Gratuluje po cichutku i trzymam &&&&&&&&&&& za bete!!
Neciuszka ja wczoraj robiłam pieczarkową. U mnie naprawdę daaawno jej nie było....
No właśnie, bo te wcześniejsze tempki raczej wykluczają ciąże nie?
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja wczoraj byłam z małżem na obiedzie jadłam farfalle z kurczakiem w sosie kurkowym, zasypane parmezanem.
A na deser szarlotka na ciepło z lodami - mniaaaaammmmmm
A na deser szarlotka na ciepło z lodami - mniaaaaammmmmm
Podziel się: