nie moge sam w to uwierzyc, patrze na test i i mysle ze to jakis sen... no ale zeby sie cieszyc to poczekam do tej betymoze to jakis blad systemu
OJEJ!!! Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie moge sam w to uwierzyc, patrze na test i i mysle ze to jakis sen... no ale zeby sie cieszyc to poczekam do tej betymoze to jakis blad systemu
cześć
ja niestety do 15tej, wczorajszy dnień skończył sie okropnie, do samego wieczora wymioty mnie męczyły, a juz nie miała mczym to samym kwasem, z czego później bolałao mnie gardło.
Dzisiaj w pracy suchy chleb mnie czeka, bo boję sie coś jeść.
Mój wczoraj wyczytał ze przy wymiotach to gotowane ziemniaki jeść trzeba i może było mi troche lepiej po nich .
fifka: jak dzisiaj humor, u mnie pogoda dzisiaj ładniejsza, moze i u ciebie trochę słońca ??
zobaczcie z czym się zmagam..dzisiaj dzień @
Dziewczyny ide na betedzis rano test 25 pokazal 2 kreski
zobaczymy co to oznacza :-)