• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Twoje twoje! Maluszka serduszko bije za delikatnie na takie skakanie... baa ciężko byłoby uchem je nawet wysłuchać... W ciąży zauważyłam ze aortę brzuszna bardzo wyraźnie czuć i widać.

Atanku jeśli chodzi o ruchy to sie tym nie przejmuj! Dzieci mają różne charaktery i to również odzwierciedla się w zachowaniu w brzuszku... moze masz spokojne dzieciątko - bo ja mam małego diabełka przy którym lekarze się za głowę łapią... ale po porodzie to będę innym głosem się śmiać, jak mały będzie dalej taki ruchliwy, zapewne i krzyczący... Spokojne dzieci są grzeczniejsze.

reklama
cześć dziewczynki:happy2:
trochę mnie nie było... :baffled:
Atanku dostałaś cosia? doszedł cały? :-D
ma-gda super filmik:tak:

z nowości oficjalnie luzujemy ze staraniami z tego względu, że miałam dzisiaj badania w związku z moim przełykiem:-( póki co wyniki są nie za ciekawe i kwalifikuję się do operacji :-(

tak kochanie przyszlo ;-) pisalam wczoraj lub przed wczoraj ze dziekujem ;-) jest śliczna i zaloze na urodzinki bedzie pasowac do bizuteri od pyscka ;-)ale sie zdziwilam bo sie nie spodziewalam ze dostane ;-) to tak na prezent urodzinowy??;-) dziekuje jestes kochana ;*
oojojoj kochanie ty sie trzymaj <głaszcze>:*

fifka moja dzidzia prawie na kazdym usg spi i ssa kciuk wiec mowie ze spokojna jak nic ;-) ma to po mamusi mama tez uwielbia spac ;-) tylko raz widzialam na usg jak sie ruszala po badaniu tetnic doplerem czy jakos tak ;-)na genetycznym.

Ostatnia edycja:
No w tej chwili to wygląda ta:)

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Ewika zaciążona (8c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
lilydelux zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Silmiriel zaciążona (1c) Marzec 2011 GRATULUJEMY!!! niespodzianka
Madziaarka zaciążona (9c) Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Dagne zaciążona (3c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Mineralnakocica zaciążona (1c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Iwasek zaciążona (8c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Claudusia ♥ mama aniołka ♥
Ma-gdalena zaciążona (5) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Fiona zaciążona (3) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Donia zaciążona (14c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Vanilia zaciążona (1c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Soglam ♥ mama aniołka ♥
Paluszek zaciążona (2c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Fifka zaciążona (11c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Lovka zaciążona (3c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Atan zaciążona (3c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!
K&M zaciążona (c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!
LamiaV zaciążona (3c) Lipiec 2011 GRATULUJEMY!!!
Zafasolkujęodzarazu zaciążona (2c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Magenta zaciążona (12c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Sleepyhead9996 zaciążona (1c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Krucha zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Konstantynopolitanka zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Lauraa zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
DziuraWskarpecie zaciążona (29c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Neciuszka zaciążona (3c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!
Kasia Natka zaciążona (6c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!

no to dziewczynek mamy wiecej ;-) zmykam spac kochane mijenka zdjecie bedzie ladne z opaska po fryzjerze przed uroodzinkami robie 8.10 wiec poczekasz tydzien ;-) zrobie zdjecie jeszcze przed imprezka ;-) i wstawie ;-
dobranoc :-*

mijenka moze sie nie staracie ale specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-) z podziekowaniami ;-)

Dobranoc Atanku! No widzisz... dzidzie masz spokojną! Ja zawsze widzę jak mój mały podskakuję! Zresztą ma to po mnie bo ja też dawałam w kość a i w życiu dorosłym nie lubię siedzieć zbyt długo na miejscu......

Iwasku a no dziewczynek jest więcej, ale i tak jest w miarę równowaga. Ostatnio chłopców bardzo mało się rodzi...

A mi się cały czas wydawało, że chłopców będzie więcej... :-p ja też uciekam już spać, rano na badania... mam nadzieję, że to moje przeziębienie nie wpłynie jakoś negatywnie na wyniki morfologii...
Dobranoc beboki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry