• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Haha koło 17 sekundy widać idealnie kopniaczka! Mój kopie podobnie! Też postaram się go któregoś dnia złapać! :-D

K&M dobranoc! Uszka do góry, maż wróci! Ja dzisiaj sie smuciłam ale już mi wesoło! :-D

reklama
Ah jeszcze nie zaznaczyłąm, że prosze zwrócić uwagę najbardziej na prawą stronę bo tam młody kopie :-p

O widzę, że już w sumie same dojrzałyście!! No ja próbowałam kilka razy i usuwałam aż w końcu się zlitował nad mamusią :-p

iwasku kochanie widzialas pisalam lovka ma dziewczynke i vanilia tez dziewczynka ;-)

a ja siem zastanawiam bo to malo widoczne ale 2 razy widzialam raz w wannie moj brzuszek tak jagby leciutenko drgal i dsis tez to widzialam wiec moze to dzidzia ;-) a ze ja mam duzo tluszczyku to ma co kopac ;-)

U mnie tak jak u Magdaleny powskakuję, tyle że jeszcze dość nisko. Zdarza się wyżej ale z reguły trzyma się niżej i tak ciężej złapać... bo toż w majtkach leżeć nie będę :-D

Atanku jakby drgał przez koniaczki dzidzi to byś to bardzo wyraźnie czuła od środka. Mój jak się zamachnie to aż łzy w oczach czasem mam... :szok:

cześć dziewczynki:happy2:
trochę mnie nie było... :baffled:
Atanku dostałaś cosia? doszedł cały? :-D
ma-gda super filmik:tak:

z nowości oficjalnie luzujemy ze staraniami z tego względu, że miałam dzisiaj badania w związku z moim przełykiem:-( póki co wyniki są nie za ciekawe i kwalifikuję się do operacji :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry