• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Więc moje przeczucia i przeczucia wszystkich wokół się nie potwierdziły, bo pan doktor powiedział że widzi DZIEWCZYNĘ na 100%. Zrobił nawet zbliżenie i dokładnie widziałam wdzięki naszej maleńkiej:-D
Ja strasznie się cieszę, mąż musi się przyzwyczaić do tej myśli:-)

IWasku dopisz vanilia dziewczynka ;-)

to nie ja robilam liste tylko nasz Iwasek ;-) na jej blogu jest w kolorach ;-)

reklama
Big kochana powodzenia!!!! :-D Jeju jak ja bym chciała mieć już swojego bąbelka na świecie... ale na razie zadowalam się jego fikołkami w brzuszku.

fifka, laura: jak tam wasze chandry, juz lepiej czy nadal macie smutne minki ??

Eh... mama właśnie pojechała do domu a mój mąż wciaż w trasie i jednak nie przyjedzie tak szybko jak mu się wydawało... Może gdzieś za godzinę wróci... :-( Mam zły dzień przez tą chorobę i pogodę...

K&M to lista Iwaska! Jak wejdziesz do niej na bloga to będzie jeszcze wierszyk!!

ja tez jestem ciekawa co z big ;-)

ee a lovka ma miec dziewczynke nie ?? czy zle pamietam ??

tak nie mylilam sie znalazlam pisala ze bedzie Anna ;-)
wiec iwasku dopisz ;-)

Ostatnia edycja:
Ja sobie już wyobrażam jak ja będę leżała na porodówce... ale nie to jak będę się męczyć tylko od razu ten moment jak będę miała małego juz przy sobie - chyba nie zasnę nawet na minutę

Moja koleżanka opowiadała ze rodziła 13 godzin po porodzie od razu zasnęła... później miała telefony z gratulacjami to nawet nie wiedziała czy jej córa urodziła się z włosami czy bez :szok: Ja sobie tego nie wyobrażam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry