• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak tam Sun u Ciebie? ciągle ani śladu @? Jak się czujesz?
ja mam termin @ jutro.. temperatura skoczyła 2 dni temu i na razie się trzyma wysoko.. Jak jutro @ nie przyjdzie-zrobię test w sobotę. Jak wyjdzie jedna to możliwe że miałam drugą owulkę i będe czekać..zobaczymy.
Na razie mam biało przejrzysty śluz..dużo jak na mnie i jakby mi ktoś naciskał na pachwiny:confused:
Trzymajcie kciuki by @ uciekła na 10 miesięcy..:blink:

U mnie póki co nie ma @... ale pozostało do niej jeszcze 4 dni, tak więc wszystko może się wydarzyć... Ale jakoś jestem nastawiona na "nie"... tak mi podpowiada intuicja... Od wczoraj mam lekkie pobolewania w podbrzuszu... (.)(.) nadal bolą i są nabrzmiałe... Test najwcześniej zrobię w poniedziałek, no chyba że wcześniej przyjdzie @...

Wczoraj pokazałam ten test mojemu mężowi (ten który ma tą drugą bladą kreseczkę) to powiedział mi, że jeśli to prawda to mnie ozłoci... pisał mi później cały dzień z pracy, że nad życie mnie kocha i bardzo by chciał aby jednak wyszła ta druga gruba kreska.... Ale ja niestety trace już nadzieje, na to, że mnie to wreszcie spotka... taka ze mnie mała pesymistka... ale to tylko w tej kwestii, bo raczej w życiu jestem nastawiona pozytywnie...

Ale ja kochana trzymam kciukasy za Ciebie... mocno, mocno, mocno....

Ostatnia edycja:
reklama
Big w szpitalu wody odeszły skurcze co 3 minuty :-))) trzymamy baby kciuki :-)
oooooooooooooo no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-) a ja myslala ze ael bedzie pierwsza ;-)

a ja mam dzisiaj gloda do kwadratu wszystko zjem co stanie na mojej drodze ;-) jem i jem i sie najesc nie moge ;-)

oooooooooooooo no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-) a ja myslala ze ael bedzie pierwsza ;-)

a ja mam dzisiaj gloda do kwadratu wszystko zjem co stanie na mojej drodze ;-) jem i jem i sie najesc nie moge ;-)

Jedz, jedz Atanku bo dzidzia głodna... :-)

U mnie póki co nie ma @... ale pozostało do niej jeszcze 4 dni, tak więc wszystko może się wydarzyć... Ale jakoś jestem nastawiona na "nie"... tak mi podpowiada intuicja... Od wczoraj mam lekkie pobolewania w podbrzuszu... (.)(.) nadal bolą i są nabrzmiałe... Test najwcześniej zrobię w poniedziałek, no chyba że wcześniej przyjdzie @...

Wczoraj pokazałam ten test mojemu mężowi (ten który ma tą drugą bladą kreseczkę) to powiedział mi, że jeśli to prawda to mnie ozłoci... pisał mi później cały dzień z pracy, że nad życie mnie kocha i bardzo by chciał aby jednak wyszła ta druga gruba kreska.... Ale ja niestety trace już nadzieje, na to, że mnie to wreszcie spotka... taka ze mnie mała pesymistka... ale to tylko w tej kwestii, bo raczej w życiu jestem nastawiona pozytywnie...

Ale ja kochana trzymam kciukasy za Ciebie... mocno, mocno, mocno....

Jeśli się jednej rzeczy nauczyłam to takiej- żeby starać się nie myśleć i nie nastawiać. Już troszkę nabrałam dystansu i staram się analizować dzień dzisiejszy zamiast przyszłość. Mam nadzieję,że pomoże mi to uniknąć ewentualnego rozczarowania.. Bo nie zamierzam płakać raz w miesiącu-bo to urodzie szkodzi ;p

Jeśli się jednej rzeczy nauczyłam to takiej- żeby starać się nie myśleć i nie nastawiać. Już troszkę nabrałam dystansu i staram się analizować dzień dzisiejszy zamiast przyszłość. Mam nadzieję,że pomoże mi to uniknąć ewentualnego rozczarowania.. Bo nie zamierzam płakać raz w miesiącu-bo to urodzie szkodzi ;p

Zgodzę się z Tobą, ale niestety czasami potrzeba czegoś (w tym przypadku dziecka) zasłania rozsądek... Mój mąż mi często mówi, abym już przestała o tym myśleć i wychodzi mi to, ale najgorzej jest przez @... wtedy jakoś trudno mi się skupić nad czymś innym...

lamiav współczuję... ale jeść musisz...

reklama
Ale miła wiadomość!!! Mam nadzieję, że Big pochwali nam się swoja pociechą jak tylko będzie mogła!!

Ja właśnie się obudziłam, zasnęłam jakoś po 15 więc nie mogę powiedzieć, żebym się nie wyspała ale nie czuje się nic lepiej... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry