Sun7
mamusia :-)
Jak tam Sun u Ciebie? ciągle ani śladu @? Jak się czujesz?
ja mam termin @ jutro.. temperatura skoczyła 2 dni temu i na razie się trzyma wysoko.. Jak jutro @ nie przyjdzie-zrobię test w sobotę. Jak wyjdzie jedna to możliwe że miałam drugą owulkę i będe czekać..zobaczymy.
Na razie mam biało przejrzysty śluz..dużo jak na mnie i jakby mi ktoś naciskał na pachwiny
Trzymajcie kciuki by @ uciekła na 10 miesięcy..![]()
U mnie póki co nie ma @... ale pozostało do niej jeszcze 4 dni, tak więc wszystko może się wydarzyć... Ale jakoś jestem nastawiona na "nie"... tak mi podpowiada intuicja... Od wczoraj mam lekkie pobolewania w podbrzuszu... (.)(.) nadal bolą i są nabrzmiałe... Test najwcześniej zrobię w poniedziałek, no chyba że wcześniej przyjdzie @...
Wczoraj pokazałam ten test mojemu mężowi (ten który ma tą drugą bladą kreseczkę) to powiedział mi, że jeśli to prawda to mnie ozłoci... pisał mi później cały dzień z pracy, że nad życie mnie kocha i bardzo by chciał aby jednak wyszła ta druga gruba kreska.... Ale ja niestety trace już nadzieje, na to, że mnie to wreszcie spotka... taka ze mnie mała pesymistka... ale to tylko w tej kwestii, bo raczej w życiu jestem nastawiona pozytywnie...
Ale ja kochana trzymam kciukasy za Ciebie... mocno, mocno, mocno....
Ostatnia edycja: