Kochane na zapalenie pęcherza sok z żurawin (100% czysty bez dodatków) oraz chlanie na siłę najlepiej ciepłej wody Jana którą można w aptece kupić. W taki sposób przynajmniej zmniejszacie branie leków. Po drugie dużo pić, bo mocz rozcieńczacie wraz z bakteriami, gdzie przez to częściej wydalacie.
Fifka sierotko idź się przejdź, kupi Asi śledzie a nie siedzisz i ryczysz, no co TY!
A teraz wam się pożalę, bo ja chyba je bnę z moim facetem i tymi jego kolegami z pracy....kierownik ich tam gnoi, nie wypłaca zaległych płac, umów nie mają i curwa siedzą cicho i nic curwa nie robią! I co Asia zrobiła? Zadzwoniła dziś do tej firmy, która niby ich zatrudnia (na czarno) powiedziała co i jak, kobita strasznie zdziwiona, twierdzi, że umowy dopiero co wysłała (jasne zobaczymy jutro) i że ona pierwsze słyszy, że tak się dzieje na tej budowie. Powiedziała, że wysłała dziś z rana 12 umów. Pawła pytam się ilu was tam pracuje, 18, a ile jest z Oleśnicy? 6 reszta to Hanysy z Katowic. No to stwierdziłam, że chyba wiadomo kto dostanie umowy i to na pewno nie będą ludzie z Oleśnicy.
W inspektoracie pracy też szczerze zdziwieni, że te ciołki tam siedzą i nic z tą sytuacją nie robią, że tak naprawdę Inspekcja Pracy po przedstawieniu wniosku automatycznie by się tej firmie do dupy przyczepiła, a jakby Skarbówka się o tym dowiedziała, to dostaliby super ekstra wysoką karę.
I kto dzwonił? Ja, bo Paweł wie, on rozumie, ale nic z tym nie robi, bo on sam nie pójdzie a reszta jest zastraszana przez tego kierownika. Chyba normalnie każę mu numer do tego kierownika zdobyć zadzwonię i go normalnie sama nastraszę bo ileż można prosić by coś zrobili...