• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael Ty się nie denerwuj, masz syna donosić !

Się nie martw się donosi, twardy ja mamusia jest.

Ael no właśnie uwaga na Wiktorka :) a poza tym to ty kobito tam porządek zaprowadzisz :D chłopy też się powinni zebrać do Qpy i coś zadziałać.

Ja mam ochotę tam pojechać na tą budowę złapać tego kierownika i przy *******ić mu zdrowo z ryj. A ci curwa cioty grają! Kazałam Pawłowi albo zebrać grupę i załatwić coś z ludźmi i z tym kierownikiem, albo załatwić nr do tego kierownika to sama go nastraszę bo ileż curwa można czekać na zmiłowanie boskie!?!?!?!

Woow to &&&&&&&&&&&&&&&& za BIG. POWODZENIA KOCHANA!!!!!!!
Witam
tak mnie zakuje jak sobie kichnę, czy odkaszlnę. Muszę się wtedy za brzuch złapać :-)
Też tak miałam ale lekarz kazał się tym nie przejmowac bo to normalne.

Ael tylko żeby tak się nie skończyło że wywalą go z roboty bo się stawia i ze na jego miejsce maja 10 innych. To sk..wysyny i niestety wiedzą że mogą sobie pozwolić na coś takiego. Może gdyby wszyscy się postawili coś by to dało.

A ja jestem szczęsliwa bo dzisiaj zamówiliśmy wreszcie nasz upragniony narożnik i za dwa trzy tyg.będę miała juz nowe łóżeczko:D

o co ja widzę, ze juz trwa akcja porodowa, a myślałam ze Ael będzie pierwsza,

Ja juz sie lepiej poczułam i się objadłam rozotto które wszyło prawie takie ak chciałam.

teraz leżę do góry brzuchem, i odpoczywam

fifka, laura: jak tam wasze chandry, juz lepiej czy nadal macie smutne minki ??

Ael: ty nerwusie, spokój, oddychaj głeboko, co poradzić ze faceci to dupy wołowe, mocni w gadce ale jak co do czego to sie za spódnicami chowają

reklama
Jak tam Sun u Ciebie? ciągle ani śladu @? Jak się czujesz?
ja mam termin @ jutro.. temperatura skoczyła 2 dni temu i na razie się trzyma wysoko.. Jak jutro @ nie przyjdzie-zrobię test w sobotę. Jak wyjdzie jedna to możliwe że miałam drugą owulkę i będe czekać..zobaczymy.
Na razie mam biało przejrzysty śluz..dużo jak na mnie i jakby mi ktoś naciskał na pachwiny:confused:
Trzymajcie kciuki by @ uciekła na 10 miesięcy..:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry